5 January 2024

Trouwen in een kasteel in 2024!

Niets is zo romantisch als trouwen in een kasteel! Laat je betoveren door de unieke locaties en mogelijkheden bij Kasteel Maurick.
bruidspaar voor kasteel maurick

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Misschien heb je er lang op moeten wachten, of misschien hebben jullie samen besloten dat het moment daar is om jullie liefde te bezegelen. Hoe dan ook, jullie staan te popelen om elkaar het jawoord te geven in 2024. De eerste stap? Het vinden van een geschikte datum en de perfecte trouwlocatie. Stop maar met zoeken! Want bij Kasteel Maurick ben je aan het juiste adres voor een romantische bruiloft op een kasteel. Ons kasteel in de buurt van Den Bosch heeft een romantische, klassieke sfeer, maar is tegelijkertijd ook stijlvol en eigentijds. Laat al jullie dromen werkelijkheid worden en trouw in een kasteel in 2024!

Een unieke trouwlocatie om van te dromen

Is jullie droom een sprookjesachtige winterbruiloft met sneeuwgarantie? Of gaan jullie liever voor een voorjaarsbruiloft onder de witte regen? Bij Kasteel Maurick hoeft het niet bij dromen te blijven. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Vught is Kasteel Maurick een bijzondere plek om elkaar het jawoord te geven. Maar ook na de ceremonie zijn er oneindig veel mogelijkheden binnen onze kasteelmuren. Een feestelijk diner, een knallend feest en zelfs een romantische overnachting in onze bruidssuite: bij Kasteel Maurick kan het allemaal! We denken graag met jullie mee en maken van jullie bruiloft een onvergetelijke dag.

Stel jouw trouwdag samen met Kasteel Maurick

De perfecte bruiloft ziet er voor iedereen anders uit en er komt een hoop kijken bij het regelen van de grote dag. Van de locatie tot aan het feest, en van de gastenlijst tot aan de aankleding van de dag. Er komen veel vragen op jullie af. Bij Kasteel Maurick vinden we het belangrijk om de tijd te nemen en alle wensen te bespreken. Zo kunnen we samen jullie ultieme trouwdag in 2024 samenstellen.

We beginnen bij Kasteel Maurick met een kennismakingsbezoek.Tijdens dit bezoek kunnen jullie de locatie goed bezichtigen en bespreken we alle mogelijkheden van trouwen bij Kasteel Maurick. Zo kan de huwelijksceremonie plaatsvinden in onze prachtige Serre, in de Jachtkamer, in de Van Lanschotkamer of in de Beresteynkamer. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om te trouwen in het bos, de ceremonietuin of de evenemententuin. Of lijkt een festival bruiloft jullie wel wat? Wij nodigen jullie graag uit binnen onze kasteelmuren en helpen jullie bij het samenstellen van jullie grote dag!

Stijlvol en ambachtelijk huwelijksdiner

Trouwen in een kasteel is natuurlijk super romantisch. Maar ook na de ceremonie zijn de mogelijkheden bij Kasteel Maurick eindeloos. Zo is het kasteel bij uitstek de plek voor het huwelijksdiner. Zien jullie het al voor je? Een stijlvol en ambachtelijk diner aan mooi gedekte tafels of dineren in de vorm van een rijkelijk gevuld buffet. Samen met jullie gezelschap dineren in een van onze ‘private dining’ kamers, de authentieke Jachtkamer of onder de oude balken in de Van Lanschotkamer? Wat jullie wensen ook zijn, bij Kasteel Maurick zijn er talrijke mogelijkheden!

En we laten op jullie trouwdag niets aan het toeval over. Tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft krijgen jullie als bruidspaar de mogelijkheid om te komen proefdineren of proeflunchen in restaurant Hendrik van Maurick. Niek van Lieverloo, onze patron-cuisinier, bespreekt dan met jullie de culinaire invulling van de trouwdag.

trouwfeest in een kasteel

Brabantse nachten zijn lang: tijd voor een knalfeest!

Jullie bruiloft is niet af zonder er een knalfeest van te maken. Na een romantische dag en een heerlijk diner, is het tijd om te gaan feesten. Hiervoor kunnen jullie terecht in de Orangerie, in de Serre of in de Catharina salon. Afhankelijk van het aantal gasten en jullie wensen, kiezen we samen de perfecte locatie voor jullie trouwfeest. Kom gerust eens langs, we staan te popelen om jullie de feestlocaties te laten zien en de mogelijkheden met jullie te bespreken.

Huwelijksnacht in de bruidssuite

Jullie bruiloft zal een dag worden vol spanning, vreugde en andere emoties. Na het feest is het dan ook heerlijk om samen te arriveren in de romantische bruidssuite, waar jullie de trouwdag nog even kunnen verlengen. Deze is gesitueerd in de voormalige duiventil van het kasteel. Om de kamer de voorzien van een sprookjesachtige twist, is er in de vloer van de suite een glazen doorkijk gemaakt naar de onderliggende wijnkelder. Hier liggen wijnen van bruidsparen die trouwen op Kasteel Maurick. Kiezen jullie voor een overnachting in de bruidssuite? Dan krijgen jullie ook een eigen fles Bordeaux, voorzien van jullie namen en huwelijksdatum. Deze speciale fles wijn overhandigen we op of rond jullie eerste huwelijksjubileum. Zo vieren jullie met Kasteel Maurick nog een bijzonder moment!

Komen er gasten op jullie bruiloft die ook graag overnachten op de trouwlocatie? Geen probleem! Naast de bruidssuite hebben we nog twee unieke kasteelsuites. Deze zijn geschikt voor een aantal gasten. De volgende ochtend kunnen jullie samen nagenieten tijdens een uitgebreid ontbijt. Willen er meer gasten overnachten? Kasteel Maurick heeft een fijne samenwerking met twee hotels in Vught en Sint-Michielsgestel, op minder dan 10 minuten rijden van ons kasteel.

Organiseer jullie droombruiloft bij Kasteel Maurick

Eén ding is zeker: 2024 wordt jullie jaar! En wij staan voor jullie klaar om samen de allermooiste en meest sprookjesachtige bruiloft in ons kasteel te organiseren. Trouw in het prachtige Kasteel Maurick, gelegen in Noord-Brabant, en laat je verrassen door de schoonheid binnen de kasteelmuren. Beleef een unieke huwelijksnacht in de bruidssuite en geniet van volledige exclusiviteit. Bij Kasteel Maurick is de liefde voelbaar. Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie bruiloft in 2024? Dan zijn jullie bij Kasteel Maurick aan het juiste adres!