27 September 2018

Tip voor een romantisch herfstuitje: dineren en overnachten in een kasteel

We kunnen nog een paar weken genieten van de zomer en dan gaan we het prachtige najaar weer in. De mooie warme kleuren, de frisse buitenlucht en de najaarszon. Hét ideale seizoen voor een citytrip naar Den Bosch! En wat dacht je van een wandeling door Het Bossche Broek of in de bosrijke omgeving van Kasteel Maurick? Zoek je nog een origineel en romantisch herfstuitje? Dan hebben wij het perfecte arrangement: dineren én overnachten in een kasteel.

Heerlijk dineren en overnachten bij Kasteel Maurick: het perfecte herfstuitje!

Herfstuitje bij Kasteel Maurick

Bij Kasteel Maurick zijn we stiekem enorm gecharmeerd van het najaar en de winter. De afgelopen seizoenen waren natuurlijk fantastisch, met mooie bruiloften en andere partijen in onze tuin onder de witte regen. Maar ook de herfst heeft zo zijn charme. De optrekkende mist in de morgen, knisperende vuurtjes en het scala aan nieuwe, warmere smaken in onze keuken als speculaas of pompoen. Of wat te denken van onze bijzondere winterbruiloften mét sneeuwgarantie? Eigenlijk komt het kasteel deze betreffende seizoen nóg beter tot zijn recht.

Hotelarrangement: Romantisch dineren en overnachten in een kasteel

Ben je op zoek naar een romantisch herfstuitje voor twee personen? Wat dacht je van overnachten in een kasteel? Of nog beter: romantisch dineren en overnachten? Bij Kasteel Maurick hebben we speciaal daarvoor een mooi hotelarrangement samengesteld. Jullie overnachten dan in een van onze Kasteelsuites. Naast de kasteelovernachting bestaat het arrangement uit:

• Ontvangst met een aperitief (Cava)
• 4-gangendiner in restaurant Hendrik van Maurick (aanbevolen in de IENS Top 10 en Michelin gids)
• Ambachtelijk ontbijt in onze brasserie Catharina van Maurick

Voor het arrangement met overnachting, aperitief, diner en ontbijt voor twee personen betaal je 250 euro. Het kasteel heeft bovendien de ideale ligging voor heerlijke uitstapjes in de omgeving. Zo maak je jullie herfstuitje helemaal compleet!

Interrieur Hendrik van Maurick

herfstuitje

Tips voor uitjes in de omgeving van Vught

Voorafgaand aan jullie diner en overnachting (of juist de volgende dag) kun je van alles beleven in de omgeving van Kasteel Maurick. Zo kun je tot en met oktober varen over de Binnedieze in hartje ’s-Hertogenbosch. Vanaf Kasteel Maurick ben je binnen een kwartier bij een parkeergarage in de binnenstad van Den Bosch. Vergeet dan ook vooral niet om ergens een Bossche Bol van Jan de Groot te eten. Wandelen, hardlopen en fietsen kun je doen in Het Bossche Broek, vanuit het centrum loop je zo dit natuurgebied in. Maar de omgeving rondom De IJzeren Man in Vught is ook erg mooi! Fan van attractieparken? De Winter Efteling vind je op slechts een half uurtje rijden van ons eigen sprookjeskasteel. Treffen jullie slecht weer? Dan is de Verkadefabriek je redding: gezellig samen een filmpje pakken. Of verleng jullie verblijf op Kasteel Maurick met een luxueuze high tea in de brasserie.

Wanneer komen jullie dineren en overnachten bij Kasteel Maurick? Reserveren kan door te bellen met 073 204 80 28 of mail naar info@kasteel-maurick.nl.