25 October 2023

Vier de feestdagen in Vught met een heerlijke zakelijke borrel

Feestdagen-vieren-Kasteel-Maurick-zakelijke-borrel

De wintermaanden komen eraan, en dus is het tijd om aan de slag te gaan met de organisatie van jullie jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Ieder jaar blijft het een lastige taak om de juiste locatie te vinden voor jou en je collega’s. Gelukkig is die zoektocht nu voorbij! Bij Kasteel Maurick in Vught, in de buurt van Den Bosch, ben je aan het juiste adres voor jullie bedrijfsborrel of nieuwjaarsreceptie. Met een mix van een prachtige locatie, ontzorging door het personeel en een vleugje magie, is Kasteel Maurick de perfecte plek om je kerstborrel te organiseren.

Kasteel Maurick in Vught als kerstborrel locatie

De jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie is echt iets om naar uit te kijken. Toch komt er bij de organisatie altijd meer kijken dan je van tevoren denkt. De eerste vraag: kies je voor een borrel op kantoor of ga je eropuit met je collega’s? Geen moeilijke vraag, als je het ons vraagt. Kasteel Maurick, nabij Eindhoven, is een one of a kind locatie voor het organiseren van een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of bedrijfsborrel.

Kasteel Maurick, gebouwd in 1257, is een middeleeuws kasteel met een prachtige charme, maar modern interieur. Bij Kasteel Maurick vind je alles wat je nodig hebt om een geslaagde kerstborrel of nieuwjaarsreceptie te organiseren. Zo hebben we genoeg personeel rondlopen die jou en je gasten bedienen, een echte chef die samen met jou bespreekt wat de eet wensen zijn en natuurlijk een prachtige locatie met meerdere ruimtes.

Op zoek naar een locatie om een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of misschien een kerstdiner te organiseren? Lees het blog en maak een afspraak!
Borrelarrangement-voor-iedere-kerstborrel-Kasteel-Maurick

Borrelarrangement voor ieder soort kerstborrel

Of je nu een multinational bent of een kleinschalig bedrijf, een goed borrelarrangement kan niet ontbreken tijdens de nieuwjaarsreceptie of kerstborrel. Bij Kasteel Maurick beschikken wij over verschillende topchefs die dagelijks de lekkerste gerechten op tafel toveren in ons restaurant.

Wanneer jij besluit je kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick te organiseren, gaan wij samen met jou in gesprek over de wensen die je hebt met betrekking tot het borrelarrangement. Hierin houden we rekening met eventuele allergieën of dieetwensen die jij of je collega’s hebben. Hierdoor kan iedereen heerlijk genieten van de lekkerste hapjes.

Zakelijke mogelijkheden voor de feestdagen

Kasteel Maurick is de ideale locatie voor zakelijke gelegenheden tijdens de feestdagen. Zoals je nu weet staat het personeel van Kasteel Maurick voor je klaar tijdens een prachtige kerstborrel of nieuwjaarsreceptie, maar bij ons zijn er nog veel meer zakelijke mogelijkheden tijdens de feestdagen. Zo kun je ook gezellig komen lunchen in onze brasserie Catherina van Maurick of kun je, in plaats van borrelen, komen dineren in ons restaurant Hendrik van Maurick.

Wil je in plaats van een chique borrel liever een toffe activiteit doen met het bedrijf tijdens de feestdagen? Kasteel Maurick leent zich als locatie voor allerlei verschillende creatieve workshops. Met deze workshops word je niet alleen closer, maar kom je ook echt in de kerstsferen. Meer weten over onze zakelijke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op!