25 november 2022

Een magische kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren doe je zo!

Een unieke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren? Wij vertellen je alles over de mogelijkheden bij Kasteel Maurick in dit blog!
amuses voor kerst

Het einde van het jaar nadert, en de laatste projecten worden afgerond. De hoogste tijd om na te gaan denken over hoe je, met al je collega’s, het jaar vol warmte en gezelligheid af kunt sluiten en kunt proosten op het nieuwe jaar. Zit je in de activiteitencommissie en sta je op het punt een unieke kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren? Dan hoeven we je niet te vertellen dat er stiekem meer bij komt kijken dan je van tevoren dacht. Maar geen zorgen, wij geven je tips! Bij Kasteel Maurick ben je aan het juiste adres voor het organiseren van een magische kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. In dit blog lees je onze tips en vertellen we je meer over alle zakelijke mogelijkheden tijdens de feestdagen op ons kasteel.

proosten op een unieke locatie

1. Proosten op een unieke locatie

Een locatie kan jouw kerst- of nieuwjaarsborrel maken of breken. Zorg er dus voor dat je dit op tijd regelt. Het is belangrijk dat je een locatie vindt die groot genoeg is om al je collega’s in te ontvangen, maar tegelijkertijd ook knus en gezellig is. Wil je indruk maken op jouw collega’s? Organiseer dan de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick. Het kasteel ligt verscholen in de bosrijke omgeving van Vught, nabij Den Bosch, en beschikt over verschillende prachtige ruimtes voor gezelschappen tot maar liefst 750 personen. Perfect dus voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie met al je collega’s, ongeacht de grootte van je bedrijf.

2. Kerstversiering: go big or go home

Bij een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie hoort natuurlijk sfeervolle kerstversiering. Zonder versiering is het een gewone borrel. Het is dus belangrijk om dit mee te nemen in de organisatie. Bij Kasteel Maurick denken we graag met je mee. Zo zitten wij vol unieke ideeën over thema’s en dresscodes, maar hebben we ook oneindig veel mogelijkheden als het gaat om het creëren van gezelligheid. Ons codewoord tijdens de kerst? Lichtjes! Bij Kasteel Maurick kunnen we je volledig ontzorgen in het aankleden van de ruimtes voor jouw magische kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

kerstversiering
hapjes op borrel

3. Sfeervol eten en drinken

But first, let’s eat! Een bedrijfsborrel is helemaal af met een goed verzorgd arrangement. Zo kun je kiezen voor een sfeervol ontvangst in onze Orangerie met onze ‘kasteelbubbel’ en lekkere amuses. Ook zijn er veel mogelijkheden voor het diner. Geniet bijvoorbeeld van een 3-, 4-, of 5-gangen diner of kies voor een walking diner als je het diner interactiever wilt houden. Organiseer je liever een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie zonder diner  en wil je gewoon lekker feesten? Dan hebben wij het perfecte drankenarrangement voor je met bijpassende hapjes. Een luxe bittergarnituur, lekkere late night snacks of een avond vol luxe amuses. De mogelijkheden voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick zijn eindeloos. En we staan te popelen om samen met jullie het perfecte plan samen te stellen!

4. Versturen maar, die uitnodigingen

Organiseer je een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick, dan ben je verzekerd van een magische borrel op een prachtige locatie met een volledig ontzorgde avond. Als we je nu nog niet overtuigd hebben… De feestdagen staan al om de hoek, dus wacht niet langer en vier jullie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick. Onze laatste tip? Wacht niet te lang met het versturen van de uitnodigingen. Breng al je collega’s alvast in de stemming zodat jullie borrel een grandioos succes wordt!

kerst-kasteel-maurick

Vier de feestdagen bij Kasteel Maurick

Het jaar eindigen met een knaller? Maak van jullie jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een avond om nooit te vergeten. Wij gaan aan de slag met jullie wensen en zorgen voor een onvergetelijke avond in sprookjesachtige sferen. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden binnen Kasteel Maurick. Vrijblijvend een offerte voor jullie nieuwjaarsreceptie of kerstborrel opvragen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vier de feestdagen bij het magische Kasteel Maurick!