Feestelijke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren

Het jaar vol warmte en gezelligheid afsluiten samen met alle collega’s. Er is niets leuker, toch? Of begin juist aan een frisse start en proost op het nieuwe jaar. December en januari zijn bij uitstek de maanden voor gezellige kerstborrels en nieuwjaarsrecepties op het werk. Kasteel Maurick is daar een unieke en sfeervolle locatie voor. Op deze pagina lees je er alles over!
Studentengala

Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren

Het einde van het jaar nadert, en de laatste projecten worden afgerond. En dus wordt het de hoogste tijd om na te gaan denken over hoe je, met al je collega’s, het jaar goed af kunt sluiten en kunt proosten op het nieuwe jaar. Bij het organiseren van de ‘legendarische’ kerstborrel op het werk komt toch altijd stiekem meer kijken dan je in eerste instantie had ingeschat. Hoe fijn is het dat je bij Kasteel Maurick de organisatie volledig uit handen kunt geven? Zo ben je verzekerd van een unieke feestlocatie, sfeervolle aankleding, een overheerlijk diner en nog veel meer. Kasteel Maurick is de perfecte locatie voor een zakelijke borrel tijdens de feestdagen.

Offerte aanvragen?

Studentenfeest Kasteel Maurick Vught
Studentenfeest Kasteel Maurick
Scholierengala organiseren in kasteel te Vught
Studentengala
Het bijzondere Kasteel Maurick is de perfecte locatie voor een feestelijke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie voor gezelschappen tot maar liefst 750 personen!

Een bedrijfsfeest organiseren in de omgeving van Den Bosch

Kasteel Maurick is een prachtig kasteel dat verscholen ligt in de bosrijke omgeving van Vught, nabij Den Bosch. Het is de perfecte sfeervolle locatie voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Maar je kunt natuurlijk ook denken aan een sfeervolle lunch, een complete high tea of een meerdere gangen diner. Volledig in kerstsferen natuurlijk!

Het kasteel beschikt over verschillende prachtige ruimtes voor gezelschappen tot maar liefst 750 personen. Ons team staat voor jullie klaar om je te adviseren, vraag vooral naar de mogelijkheden!

Contact opnemen

Sfeervol eten en drinken

Bij een bedrijfsborrel tijdens de feestdagen hoort natuurlijk een goed verzorgd arrangement. Kies bijvoorbeeld voor een sfeervol ontvangst in onze Orangerie met een bijzondere ‘kasteelbubbel’ en lekkere amuses. Vervolgens kunnen jullie genieten van een 3-, 4-, of 5-gangen diner. Een walking diner behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Geen diner maar gewoon lekker feesten? Kies dan voor een mooi dranken arrangement en bijpassende hapjes. Een luxe bittergarnituur bijvoorbeeld, inclusief een lekkere late night snack. Ook hier zijn luxe amuse hapjes een optie. Kortom, de mogelijkheden voor het organiseren van een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Kasteel Maurick zijn eindeloos. We stellen graag samen met jullie het perfecte plan samen!

 

Ontdek de mogelijkheden
Kerst vieren bij kasteel maurick

De feestdagen vier je bij Kasteel Maurick

Maak van jullie jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een knallend feest! Wij gaan met jullie wensen aan de slag en zorgen voor een onvergetelijke avond in sprookjesachtige sferen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen de kasteelmuren van Kasteel Maurick? Neem dan contact met ons op! Vrijblijvend een offerte voor jullie nieuwjaarsreceptie of kerstborrel opvragen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Fijne feestdagen gewenst van het Kasteel Maurick team!

Offerte aanvragen?

Een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren bij Kasteel Maurick?