3 January 2020

Huwelijksjubileum vieren in prachtig kasteel

Een prachtige omgeving om jullie huwelijksjubileum te vieren met vrienden en familie. Verwen jezelf met een herdenkingswaardig feest in het mooiste kasteel van Brabant, gelegen in een bosrijke omgeving te Vught.
Huwelijksmijlpaal vieren in Kasteel Maurick
Maak van je huwelijk een nog groter feest door het huwelijksjubileum te vieren op het mooiste kasteel in Brabant!
huwelijksjubileum - huwelijksverjaardag bij Kasteel Maurick

Tijd voor een feestje

Een huwelijksjubileum (huwelijksverjaardag) maak je maar een paar keer mee. Bij het bereiken van deze historische mijlpaal is het tijd voor een feestje. Jij en je wederhelft zijn 10, 25 of 40 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt en hebben in al die jaren veel met elkaar meegemaakt. Hoogte- en dieptepunten waar je altijd aan elkander zijde bleef staan. Jullie liefde mag dan zeker gevierd worden met het gezin, de familie en vrienden die je aan het hart liggen. Wat is dan niet een mooiere plek om dit te vieren dan een prachtig kasteel?

Huwelijksreceptie of het ja-woord opnieuw geven?

De invulling van jullie memorabele dag stemmen we graag met je af. Kasteel Maurick kan kleine tot grote groepen ontvangen en zal daarbij een passend arrangement samenstellen. Voor de ontvangst van de gasten kunnen we de rode loper uitrollen, hapjes serveren en zorgen voor muziek, decoratie en gastheren en -vrouwen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we de dag naar wens invullen, zo kunnen we een jubileumreceptie of -diner verzorgen en een ceremonie inplannen voor het opnieuw uitspreken van het ja-woord.

Offerte aanvragen?
Opnieuw ja woord geven of jubileumreceptie

Voordelen van een huwelijksjubileum vieren bij Kasteel Maurick

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Arrangementen op maat

Benieuwd naar de alle mogelijkheden bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!