29 juli 2020

Gedenken en beleven in stijl op Kasteel Maurick

Een herdenkingsceremonie als opstapje naar de toekomst

Op een eilandje bij de Dommel in Vught nabij den Bosch ligt Kasteel Maurick, dat al eeuwenlang families en hun gasten verwelkomt binnen de stijlvolle beslotenheid van haar muren en oase van groen. Menig belangrijk moment in het leven van haar bewoners en gasten is hier door de eeuwen heen gemarkeerd, gevierd of herdacht; vele voetstappen zijn gezet op verschillende levenspaden, er is in allerlei voetsporen getreden. En nog steeds vormt Kasteel Maurick het ultieme decor voor het gedenken van bijzonder momenten en geliefden. Onlangs heeft u afscheid moeten nemen van uw dierbare tijdens de lockdown ten gevolge van de Coronacrisis. Dat heeft wellicht niet de vorm gekregen zoals u had gewenst dan wel paste bij degene waarvan u afscheid heeft moeten nemen.

Een dierbare gedenken

Klaas van Leengoed en Niek van Lieverloo van Kasteel Maurick hebben zich samen met Miranda Schutten, vorm aan verandering, gebogen over de vertaalslag van hetgeen u zonder corona gedaan zou hebben, naar de mogelijkheden die er nu zijn. Samen met u geven zij vorm aan uw wensen om uw dierbare te gedenken op een manier die meer passend is bij u, dan mogelijk was tijdens de afgelopen 3 maanden. Een persoonlijke herdenking rondom de asverstrooiing bijvoorbeeld kan een manier zijn om als nabestaande op uw eigen wijze vorm en inhoud te geven aan het afscheid.

Persoonlijke ceremonie in een sfeervolle omgeving

Het team van Kasteel Maurick zorgt voor de ambiance in de stijl passend bij uw wensen, Miranda neemt de inhoudelijke vormgeving van de ceremonie voor haar rekening, met ernst waar dat noodzakelijk is en een lach waar dat gewenst is. Over de brug, in de beslotenheid van de muren van Kasteel Maurick realiseren we samen met u een buitengewoon persoonlijke ceremonie in een sfeervolle omgeving, die raakt, verbindt, troost en uw opstapje kan zijn de overgang te maken naar de nieuwe situatie. Wij denken graag mee met u mee. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Klaas van Leengoed + 31 6 53 60 46 62
Miranda Schutten + 31 6 43 82 84 24