10 februari 2016

DinerConcert dinsdag 16 februari

Op dinsdag 16 februari vindt er een bijzonder dinerconcert plaats bij Kasteel Maurick. Een avond waar prachtige muziek en een heerlijk diner samen komen. Het is een avondvullend programma, op een unieke locatie, waar muzikaal genot en smaakbeleving centraal staan.

Luister, proef en beleef!

Musicus: Harry Happel, no fun without jazz

Presentatie: Manon Veenendaal

Programma

18.30    Ontvangst en aperitief
18.45    Aanvang diner met amuses
19.00    1e optreden
19.15    Voorgerecht
20.00    2e optreden
20.15    Vervolg diner
21.00    3e optreden
21.30    Vervolg diner
21.45    Café complet
22.00    Toegift

Kosten

€ 67,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet.

Reserveren voor dinsdag 16 februari

Mail de datum + het aantal personen naar info@kasteel-maurick.nl

Harry Happel, no fun without jazz

Pianist Harry Happel, ‘wereldberoemd in de Jordaan’, richtte in 1976 het vermaarde jazz-trio Intrioduction op. Na muzikale avonturen in Japan, Zwitserland en Finland is Harry nu weer volop in Nederland te bewonderen.
Pianist Harry Happel houdt wel van een uitdaging. Zo verzorgde hij een concert voor twee piano’s samen met een klassieke pianist en werkte hij mee aan een gospelconcert in de kathedraal van het Belgische Hasselt met zangeres Denise Jannah. Hij maakt ook regelmatig albums, waaronder het soloalbum Jazz at the Pinehill, opgenomen op een Bosendorfer vleugel, en een easy listening kerst-cd met zangeres Yvonne Walter. Recentelijk trad hij op in verschillende clubs in Singapore, waar hij ook zijn cd Generations presenteerde, samen met Frits Landesbergen op drums en zijn eigen zoon Sven Happel op bas. Hij sprak daar de legendarische woorden: “Youth is not a state of life, it is a state of mind.”