27 juni 2018

Werken bij Kasteel Maurick: maak van je carrière een sprookje dat uitkomt!

Vind jouw droombaan op één van de meest bijzondere plekken in Vught. Hier vind je geen sombere tl-verlichting en smoezelige vloerbedekking. Maar een historische, sfeervolle en stijlvolle horecalocatie met eindeloze mogelijkheden. Het doel van ons dreamteam? Al onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen! Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van ons team en zie jij het wel zitten om in ons prachtige Kasteel Maurick te werken? Dat kan! Bekijk snel onze vacatures.

De meest bijzondere werkplek van Vught en omstreken

Kasteel Maurick is een veelzijdige, eigentijdse horecalocatie. Van een luxueuze high tea tot uitgebreide picknick. Of prinsheerlijk dineren en lunchen in à la carte restaurant Hendrik van Maurick of Brasserie Catharina van Maurick. Maar ook droombruiloften (in de winter zelfs mét sneeuwgarantie!) en inspirerende vergaderingen die je verwachtingen overtreffen. Ons team zet zich elke dag weer vol overgave in om onze gasten zich thuis te laten voelen en een glimlach op hun gezichten te toveren. Nieuwe herinneringen maken op een locatie vol historie: dat is waar wij het allemaal voor doen!

Kom jij ons dreamteam versterken?

Bij Kasteel Maurick geloven we erin dat het schip zo sterk is als zijn bemanning. Ons ideale team heeft oog voor detail en kiest nooit voor de makkelijkste weg. Service, kwaliteit en de wil om gasten een onvergetelijke dag te bezorgen, staan hier hoog in het vaandel. Dit is niet zomaar een baantje in de bediening, we oefenen hier écht een vak uit, waarvoor gedegen opleidingen zijn gevolgd. We vinden het dan ook belangrijk dat al onze medewerkers zich te allen tijde bij ons kunnen blijven ontwikkelen. Waarderend leidinggeven, erkenning en een werksfeer met een fijn familiegevoel is wat je kunt verwachten wanneer je onderdeel bent van het Kasteel Maurick-team.

Vacatures Kasteel Maurick

Diverse horeca vacatures bij Kasteel Maurick

Ben jij op zoek naar horeca vacatures in de regio Vught (< 30 minuten rijden van Den Bosch, Tilburg, Eindhoven)? Bij Kasteel Maurick hebben we momenteel ruimte voor verschillende functies. Welke rol zie jij jezelf wel vervullen?

Vacature medewerker bediening

Voor ons à la carte restaurant Hendrik van Maurick zijn we op zoek naar talent in de bediening. Weet jij onze gasten te verrassen met culinaire kennis en onvoorwaardelijke service? Ben je vooral een doener en veeg jij de kasteelvloer aan met stressvolle momenten? Dan is dit wellicht de droombaan voor jou! Lees hier meer over deze vacature.

Vacature gastvrouw / gastheer

Is ‘gastvrijheid’ jouw tweede naam? Voor onze Brasserie Catharina van Maurick zijn we op zoek naar een gastvrouw of gastheer die onze gasten een onvergetelijk bezoek bezorgt. Je bent het aanspreekpunt van de brasserie en verantwoordelijk voor onder meer het ontvangen en placeren van de gasten. Maar ook serveren van gerechten en het verzorgen van de mise en place behoren tot jouw takenpakket. Lees hier meer over deze vacature.

Vacature receptioniste

Een warm onthaal begint bij binnenkomst: bij jou! Als receptioniste ben je een visitekaartje voor Kasteel Maurick. Jij voelt precies aan wat de informatiebehoefte van onze gasten is en helpt ze verder op weg. Onder meer het ontvangen en rondleiden van gasten, aannemen en verwerken van reserveringen en andere administratieve werkzaamheden vallen onder jouw hoede. Lees hier meer over deze vacature.

Vacature weekendhulp

Op zoek naar een leuke bijbaan? Ben je niet van het luchtkastelen bouwen, maar ben je een echte aanpakker? Voor verschillende afdelingen zijn we op zoek naar ambulante weekendkrachten. Denk daarbij aan werken in een sprookjesachtige omgeving, aan de leukste events! Lees hier meer over deze vacature.

Zit jouw droombaan ertussen? Heb je vragen of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk hier voor meer informatie over onze vacatures of neem gerust contact met ons op via hr@kasteel-maurick.nl of bel met Karin Rasch (HR), telefoonnummer 06-21500512.