13 november 2015

“Je wordt verwend om wie je bent!”

Op 12 november 2015 is het weer tijd voor de Landelijke Nationale Verwenzorgdag. Een  initiatief waarbij speciale activiteiten georganiseerd worden voor mensen die kampen met een chronisch ziekte. Met de start van dit initiatief in 2003 werd de traditie geboren om jaarlijks een high tea bij Kasteel Maurick te organiseren.

Dit jaar zet het nieuwe team van Kasteel Maurick deze traditie voort, om stil te staan bij deze bijzondere kans om patiënten en cliënten uit verschillende zorgorganisaties uit regio Vught een speciaal moment te geven. Een moment om te genieten en de zorgen van alle dag even te vergeten. Zorgeloos genieten van een heerlijke High Tea omdat je wordt verwend om wie je bent.

Kasteel Maurick heeft in september 2015 opnieuw haar poorten geopend. Het kasteel wordt gefaseerd opgeknapt en weer omgetoverd tot een bijzondere ambiance om samen met oude en nieuwe vrienden nieuwe hoofdstukken aan de geschiedenis van Kasteel Maurick toe te voegen. De verwenzorgdag biedt de uitstekende gelegenheid om oude vrienden van Kasteel Maurick te ontmoeten! Zoals burgemeester Van de Mortel tijdens de officiële opening sprak:  “Met de opening van Kasteel Maurick krijgen we een stukje Vught terug!” Met de High Tea tijdens de Verwenzorgdag wil het nieuwe team van Kasteel Maurick een bijzonder moment aan de Vught teruggeven.