1 februari 2023

Bedrijfsuitje organiseren? Dit zijn de leukste teambuilding activiteiten bij Kasteel Maurick!

Groep vuisten in cirkel

Sta jij aan het roer van de feest- en activiteitencommissie op je werk? Dan weet je vast hoe het voelt om telkens weer te zoeken naar de meest originele teamuitjes. Een bedrijfsuitje organiseren is leuk, maar hoe blijf je verrassend? Bij Kasteel Maurick ben je aan het juiste adres voor een teamdag. In dit blog vertellen we je graag meer over de verschillende workshops en teambuilding activiteiten die je bij ons kunt organiseren.

Waarom is teambuilding belangrijk?

Bij Kasteel Maurick raden we aan om bij het organiseren van jullie bedrijfsuitje te kiezen voor een teambuilding activiteit. Teambuilding is bij uitstek geschikt om jullie team weer nieuw leven in te blazen. Een zware periode achter de rug op de zaak? Of hebben jullie jezelf verloren in de sleur van de dag? Teambuilding is de oplossing! Gelukkig hebben we bij Kasteel Maurick een mooie selectie gemaakt van teamuitjes waarin je met al je collega’s kunt samenwerken. Een onvergetelijke dag is gegarandeerd wanneer je een teambuilding activiteit organiseert bij Kasteel Maurick.

Creatieve workshops om te doen met collega’s

Natuurlijk houden we in onze selectie activiteiten ook rekening met de wat minder sportieve teams (ja, die zijn er ook!). Wil je een bedrijfsuitje organiseren met veel interactie, maar zitten je collega’s niet te wachten op een intensieve activiteit? Dan kun je altijd kiezen voor een leuke workshop bij Kasteel Maurick. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden voor interactieve workshops die je perfect kunt doen met al je collega’s.

Workshop en teambuilding activiteiten op een unieke locatie

Wanneer je kiest voor een workshop of teambuilding activiteit bij Kasteel Maurick, ben je in ieder geval verzekerd van een ‘wauw’-moment bij je collega’s. Want hoe leuk is het om jullie bedrijfsuitje door te brengen op een prachtig kasteel. En een unieke locatie vraagt om unieke activiteiten. Dit zijn de workshop en teambuilding activiteiten die je bij Kasteel Maurick kunt boeken!

Workshops met dieren

Je leest het goed: bij Kasteel Maurick bieden we workshops aan met dieren. En niet zomaar dieren! De workshop schapendrijven is een activiteit die bijvoorbeeld erg populair is. Schapendrijven is een unieke en originele teambuilding activiteit. Samen met je collega’s kun je heerlijk buiten in de natuur genieten, en tegelijkertijd de leukste en grappigste momenten beleven met… schapen!

Een andere mogelijkheid is de workshop honden spiegelen. Deze workshop wordt vaak geboekt als originele leiderschapstraining en is een bijzondere activiteit. Jij en je collega’s krijgen namelijk de kans om inzicht te krijgen in jullie eigen gedrag. Met behulp van honden uiteraard.

Beagle puppy kijkt in spiegel
Drone vliegen

Een workshop van deze tijd

Is schapendrijven of honden spiegelen iets te veel natuur en gaan jullie als bedrijf liever met de tijd mee? Kies dan voor de workshop drone vliegen. Drones zijn niet meer weg te denken uit de huidige technische wereld. Tijdens deze workshop kun je helemaal zelf ervaren hoe het is om te vliegen met een drone. Weet jij de mooiste beelden vast te leggen? 

Naast de workshop drone vliegen kun je ook helemaal met je tijd meegaan met de virtual reality workshop. Waan je in een andere wereld en ga de uitdaging aan in spannende situaties. Zo kun je over een plank lopen op 100 meter hoogte, de oceaan ontdekken op een gezonken schip, of vechten tegen aliens en zombies. Voor je het weet sta jij bekend als de held van kantoor!

Voor de sportievelingen

De ultieme teambuilding activiteit vraagt toch wel om wat sportiviteit. Daarom bieden we de workshop Haka aan. Deze workshop is erg geschikt als bedrijfsuitje. Samen met collega’s kun je je laten inspireren door de rituele Haka strijddans. Je ziet direct hoe fanatiek en origineel collega’s zijn en komt erachter wie de sterkste strijdkreet uit kan schreeuwen. Een erg unieke activiteit die vraagt om mooie herinneringen!

Organiseer je liever een bedrijfsuitje met een stoer randje? Kies dan de schermworkshop! Waan je als een ridder in roemrijke, vergane tijden waar je eer werd verdedigd met een kruiding van de degens. Een nobele sport die perfect is als origineel teamuitje. 

Schermen
Vrouw bedient koffiezetapparaat

Koffie, please!

Hoe fijn is het wanneer je collega’s precies weten hoe ze het perfecte bakkie koffie kunnen zetten? Precies, dat dachten wij ook. In de barista workshop leert jouw team van een gediplomeerd barista hoe zij professioneel koffie kunnen zetten. Dit is niet alleen een leerzaam uitje, maar ook de uitgelezen kans om op een ontspannen manier samen te werken met collega’s.

Originele teamuitjes bij Kasteel Maurick

We hebben nu enkele mogelijkheden met je gedeeld als het gaat om het organiseren van een teamuitje bij Kasteel Maurick. Maar hier houdt het niet op. Naast de originele workshops en uitjes die hierboven zijn besproken, zijn er nog ontelbaar veel mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een workshop Ijssculpturen maken of ga het water op met de workshop Suppen in Vught. Stel je liever zelf je eigen programma samen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Neem contact met ons op!