6 October 2023

Nieuwe lunchkaart in de Brasserie Catharina van Maurick

Wij zijn verheugd om onze gloednieuwe lunchmenukaart te introduceren in Brasserie Catharina van Maurick, gelegen in het prachtige Kasteel Maurick.
kasteel Maurick - Brasserie Catharina van Maurick - Lunch Bart 6 filtered

Nieuwe lunchkaart voor Brasserie Catharina van Maurick

Nieuwe menukaart voor de lunch bij Kasteel Maurick, Brasserie Catharina van Maurick.

Wij zijn verheugd om onze gloednieuwe lunchmenukaart te introduceren in Brasserie Catharina van Maurick, gelegen in het prachtige Kasteel Maurick. Onze culinaire experts hebben met liefde en zorg een smakelijke selectie samengesteld om uw lunchervaring nog specialer te maken.

Ontdek een scala aan heerlijke gerechten, van lichte en verfrissende salades tot een heerlijke housesteak. Of u nu kiest voor Bart’s favorite of een verrassend nieuw gerecht, onze lunchmenukaart biedt voor elk wat wils.

Wij nodigen u uit om te genieten van de unieke ambiance van Kasteel Maurick terwijl u zich tegoed doet aan deze culinaire hoogstandjes. Of u nu komt voor een zakelijke lunch, een speciale gelegenheid of gewoon om te genieten van een ontspannen middag, Brasserie Catharina van Maurick staat voor u klaar om u te verwennen met heerlijke smaken en een warme gastvrijheid.

Kom en ontdek onze nieuwe lunchmenukaart en laat uw smaakpapillen verwennen in de betoverende omgeving van Kasteel Maurick.

Bekijk hier ons menu