30 oktober 2019

DinerConcerten bij Kasteel Maurick

Beleef een avond vol heerlijke verrassingen, uiterst smakelijke gerechten. Exclusieve tongstrelingen, afgewisseld door verfijnde en luisterrijke intermezzo's!
Kasteel Maurick Dinerconcerten
Kasteel Maurick DinerConcerten: genieten van culinaire gerechten afgewisseld met muziekoptredens in een prachtige ambiance.

Kasteel Maurick DinerConcerten

Na ruim twee jaar leegstand openden we in 2015 opnieuw onze kasteeldeuren. Sindsdien hebben vele gasten de weg naar Kasteel Maurick (weer) gevonden.

Ook de DinerConcerten die we iedere maand bij Kasteel Maurick organiseren hebben hier aan bijgedragen. De DinerConcerten zijn bedacht door Guido van Elk, een goede vriend van General Manager Klaas van Leengoed.

Dinerconcert-kasteel-maurick

Beleef een verrassende avond uit

De DinerConcerten van Kasteel Maurick zijn uniek, vertelt Guido enthousiast. “De formule is ontstaan, uit de behoefte aan een andere vorm van vermaak. Mensen gaan vaak naar een concert en gaan vooraf een hapje eten. Maar hoe mooi is het om dit te combineren? Dit is exact wat we hebben gedaan bij de DinerConcerten. En met succes, want de concerten vallen enorm in de smaak bij het publiek!”

“Voor een prix d’amis krijg je bij Kasteel Maurick een compleet avondvullend programma, inclusief een aperitief, een heerlijk diner, wijnarrangement, café complet en een prachtig intermezzi gegeven door topmusici.”

 

Selecteren van musici

Guido regelt de diverse musici voor de DinerConcerten bij Kasteel Maurick. Guido: “Samen met mijn vrouw ga ik steeds vaker op pad om musici te ontdekken en te selecteren. Vaak vragen we jonge artiesten die net van het conservatorium komen. Zij moeten nog vlieguren maken en vinden het onwijs leuk om met de DinerConcerten ervaring op te doen.”

“Overigens zijn alle Dinerconcerten die ik tot dusver georganiseerd heb even bijzonder. Het publiek, de muziek en de geweldige gerechten. Het is een ware beleving.”

Kasteel-maurick-dinerconcert
Guido van Elk Iedere derde dinsdag van de maand staat de sfeervolle Orangerie of de Brasserie van Kasteel Maurick open voor een exclusief diner, afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een culinaire avond waar je bij wilt zijn!
Joost Willemze

DinerConcert 19 november

Het volgende DinerConcert bij Kasteel Maurick zal plaatsvinden op dinsdag 19 november.

Guido: “Deze avond kun je genieten van Joost Willemze. Met zijn amper 23 lentes jong zal Joost een prachtige avond met zijn harp verzorgen. Joost heeft al vele internationale prijzen op zijn naam staan en al diverse radio- en TV-optredens mogen verzorgen. En nu een optreden in Kasteel Maurick DinerConcert. Iets waar ik met plezier naar uitkijk!”

Hartverwarmend zijn de terugkerende reacties aan de diverse tafels: 'Wat een fantastische avond, wat een prachtige formule, daar willen we voortaan elke maand bij zijn.

DinerConcert reserveren

Ook genieten van een boeiend DinerConcert? Reserveer een of meerdere plaatsen. Bel naar: + 31 (0) 73 204 80 28 of stuur een mail via info@kasteel-maurick.nl.

Overigens zijn alleenstaanders ook van harte welkom bij de DinerConcerten. Zij kunnen gezellig aanschuiven aan de ronde tafels waardoor het makkelijk is om snel in contact te komen met tafelgenoten!