31 October 2022

5 redenen om uit eten te gaan bij Hendrik van Maurick in Vught

Uniek lunchen of dineren in een kasteel? Wij vertellen je alles over restaurant Hendrik van Maurick in dit blog!
Lunchen in Vught

Altijd al willen eten in een echt kasteel? Say no more, want dat kan bij restaurant Hendrik van Maurick! In dit unieke restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner in de bosrijke omgeving van Den Bosch. Tegelijkertijd geniet je van de sprookjesachtige uitstraling van Kasteel Maurick. We verwelkomen je graag binnen onze kasteelpoorten voor een unieke restaurantervaring in de nabijheid van Den Bosch. 

Culinair genieten in Den Bosch

Wanneer je denkt aan Den Bosch, dan denk je natuurlijk aan de bourgondische gezelligheid in de hoofdstad van Noord-Brabant. Wij Brabanders weten absoluut wat genieten is, en dat zie je terug in restaurant Hendrik van Maurick. Uit eten gaan in de nabijheid van Den Bosch wordt hier niet alleen speciaal door de locatie. Ook het menu geeft de garantie van een avond culinair genieten. Bij restaurant Hendrik van Maurick ben je met ieder gezelschap aan het juiste adres voor een unieke avond uit eten in de buurt van Den Bosch. 

Bekijk het menu
Borrelen-bij-een-kasteel

Uit eten op een bijzondere locatie

Uitgebreid lunchen of dineren doe je natuurlijk het liefst op een plek waar niet alleen het eten lekker smaakt, maar waar je ook de sfeer echt goed kunt proeven. Restaurant Hendrik van Maurick bevindt zich op slechts enkele minuten rijden van Den Bosch, binnen de kasteelmuren van het prachtige Kasteel Maurick. In het restaurant worden de gerechten gemaakt van streekproducten. Je proeft dus het echte Den Bosch en haar prachtige omgeving in iedere hap terug. En dat op een unieke locatie. Want zeg nu zelf, indruk maken op je gezelschap doe je door uit eten te gaan in een kasteel!

Bezoek restaurant Hendrik van Maurick

Leuk, dat dineren in een kasteel. Maar wat kun je precies verwachten van een avond uit eten bij Hendrik van Maurick? In dit restaurant wordt het diner altijd op hoog niveau geserveerd. Zo geniet je van een 6-gangendiner of kies je zelf eenvoudig wat je wilt eten uit het à la carte menu. Ook voor een uitgebreide lunch (lees: meerdere gangen!) ben je bij Hendrik van Maurick aan het juiste adres. Nog niet overtuigd? Hieronder geven we je 5 redenen om te gaan eten bij restaurant Hendrik van Maurick in de buurt van Den Bosch!

1. Lunchen in koninklijke sferen

Kom lunchen als een echte vorst of vorstin op ons prachtige landgoed in Vught. Terwijl je geniet van de sprookjesachtige locatie, kun je in ons menu kiezen uit diverse à la carte opties. Maar ook voor een heerlijke 3-gangen, 4-gangen, 5-gangen, 6-gangen en ja, zelfs 7-gangen lunch ben je bij Hendrik van Maurick aan het juiste adres! Bekijk de menukaart met onze heerlijke lunchgerechten en geniet van een bijzondere middag op ons kasteel.

schatten van vught
uniek uiteten

2. Dineren met wereldse smaakbelevingen

De keuken van Hendrik van Maurick laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een wereldkeuken met verwondering. Op de dinerkaart van à la carte restaurant Hendrik van Maurick vind je verse seizoensgebonden producten en heerlijke streekproducten. Chef-Kok Martin van Ruisaard & Culinair Directeur Niek van Lieverloo halen inspiratie voor de gerechten uit de verre reizen die zij maken. Kom dineren bij Hendrik van Maurick en laat je verrassen door verrassende combinaties, prachtige culinaire creaties en vernieuwde gerechten. Kom je liever voorbereid dineren? Bekijk dan alvast de menukaart!

3. Zakelijk dineren met collega’s

Een zakelijk diner op een unieke locatie? Ook daarvoor is restaurant Hendrik van Maurick de perfecte locatie! Laat je voor, tijdens of na een zakelijke bijeenkomst, training of workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties, bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.

zakelijk dineren op unieke locatie
kerst-kasteel-maurick

4. Vier de kerst bij Hendrik van Maurick

Uit eten gaan bij restaurant Hendrik van Maurick is heel het jaar door een goed idee, maar met Kerstmis is het extra bijzonder. Tijdens de kerstdagen presenteren onze chefs namelijk een heerlijk kerstmenu. Daarmee geniet je van een 4-gangen lunch of een 5-gangen diner. Er zijn diverse mogelijkheden. Op kerstavond, 24 december, geniet je van een 5 gangen diner. Op 1e kerstdag, 25, december, kun je historisch genieten van een 4 gangen lunch of een 5 gangen diner. Bekijk ons kerstmenu en reserveer direct een tafel in restaurant Hendrik van Maurick met kerst.

5. Uitgebreide wijnkaart voor de liefhebber

Bij een heerlijk diner hoort uiteraard een goede wijn. Daarom bieden we bij Hendrik van Maurick een uitgebreide wijnkaart, met een selectie van wijnen van over de hele wereld. Onze sommelier Marieke de Louweren geeft graag advies over welke prachtige wijnen bij de gerechten passen. Van klassieke wijnen uit Frankrijk tot wijnen uit Zuid-Afrika en Australië: de keuze is reuze! Vraag ons daarom gerust om advies.

wijnkaart

Reserveer nu een tafel in restaurant Hendrik van Maurick

Restaurant Hendrik van Maurick is dé locatie voor een unieke lunch of diner. Het landgoed van Kasteel Maurick is prachtig en de gerechten in het restaurant zorgen voor een ware culinaire reis. Uit eten gaan in Vught was nog nooit zo sprookjesachtig. Wil je verzekerd zijn van een tafel? Reserveer eenvoudig online en geniet van een heerlijke middag of avond bij Kasteel Maurick!

Reserveer direct!