Workshop schapendrijven op het landgoed van Kasteel Maurick

Leerzame, buitenactiviteit voor teambuilding: Een workshop schapendrijven op het landgoed van het historisch kasteel te Vught (omgeving Den Bosch) staat garant voor een prachtige herinnering!
Workshop schapendrijven

Zo ziet schapendrijven eruit!

De workshop schapendrijven is een originele leiderschapstraining, want wie weet de schapen het vakkundigste te drijven? De echte schapenherder in je komt naar boven.

Schapendrijven is een unieke, ludieke en originele teambuildingsactiviteit waarbij je met een gezelschap heerlijk buiten in de natuur kunt genieten. De workshop bestaat uit diverse onderdelen. Al vanaf het begin word je actief betrokken en aan het werk gezet. Na een korte introductie ga je gezamenlijk kennis maken met de schapen. Vervolgens laten we je kennismaken met ons, de honden en de bijzondere sport ‘Schapendrijven met Bordercollies’ door middel van een interactieve demonstratie. We laten je zien hoe we onze honden trainen van pup tot volwassen top hond. Hiervoor nemen wij diverse Border Collies mee, van verschillende leeftijden en niveaus. Hoe wordt een hond een top hond? Welke commando’s gebruiken wij om een hond te sturen? Communicatie, selectie, ambitie en doorzetten zijn thema’s die de revue passeren. De workshop duurt circa 1,5 uur en is zowel mogelijk in het Nederlands als in het Engels.

Laat je voor, tijdens of na de workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.
Kasteeltuin Kasteel Maurick

Schapendrijven voor teambuilding

Bij teambuilding is het belangrijk dat je collega’s in een andere setting meemaakt, elkaars krachten en zwaktes weet te herkennen en vooral een betere band met je collega’s te krijgen. Geniet van een leerzame trainingssessie met een roede honden en schapen in de prachtige kasteeltuinen van Kasteel Maurick.

Waarom je kiest voor een workshop schapendrijven in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?