Teambuilding geïnspireerd op survival

Onze ervaringen tijdens overleven in extreme omstandigheden hebben ons veel geleerd. Deze lessen blijken goed bruikbaar te zijn voor inspiratie op gebied van (zelf)leiderschap, samenwerken of effectiviteit. Hoe ga je om met extreme stress? Wat kun je leren van focus?
Kasteel Maurick-zakelijk-Workshop-Teambuidling-Vuur maken

Workshop Vuur

In survival is het belangrijk om prioriteiten te stellen en te verzorgen om je overlevingskans te vergroten. Vuur maken is een cruciale eerste prioriteit voor bescherming en essentieel tijdens survival. Ontdek het belang van vuur in onze workshop, waar deelnemers zelf aan de slag gaan met beperkte middelen om vuur te maken. Het succes wordt gemeten wanneer de zelfgemaakte thee begint te koken!

Workshop navigeren

Vind je weg gemakkelijker met navigatievaardigheden in een zakelijke omgeving. Ontdek hoe je je omgeving, een kaart, kompas en GPS kunt gebruiken om effectiever en efficiënter te navigeren. Verken de omgeving en geniet van samenzijn en leren in kleine groepen. Voeg indien gewenst teambuildingsoefeningen toe aan de workshop.

Kasteel-Maurick-workshop-teambuilding
Kasteel-Maurick-workshop-teambuidlin

Workshop Survival Basics

Ontdek de basistechnieken van survival in deze 4 tot 8 uur durende workshop. In een gesimuleerde survivalsituatie werken deelnemers samen aan de hand van survivalprioriteiten om te overleven op de locatie. Leer hoe je op temperatuur blijft, vochtverlies aanvult en jezelf kunt redden. Deze leerzame en leuke teamactiviteit maakt gebruik van de omgeving, nieuwe kennis en samenwerking met inachtneming van de weersomstandigheden.

Inspirerende Lezing: Lessen uit het Overleven in Extreme Omstandigheden

Onze rijke ervaringen in het overleven onder extreme omstandigheden hebben ons waardevolle inzichten opgeleverd. Deze inzichten blijken bijzonder nuttig te zijn voor inspiratie op het gebied van (zelf)leiderschap, samenwerking en effectiviteit. Hoe ga je om met extreme stress? Welke lessen kunnen we leren van focus? En wat kunnen we opsteken van overleving in Arctische, stedelijke of gevangenisomstandigheden?

Laat je inspireren tijdens onze lezing, waarin we de lessen delen die we hebben geleerd tijdens het trotseren van extreme situaties. Ontdek hoe je om kunt gaan met stressvolle omstandigheden en hoe je jouw focus kunt verbeteren. Leer waardevolle lessen uit de uitdagende omstandigheden waarin we hebben overleefd, of het nu gaat om de barre Arctische omgeving, de hectische stedelijke jungle of zelfs gevangenschap.

Schrijf je nu in voor deze inspirerende lezing en ontdek hoe je kunt profiteren van onze ervaringen in het overleven onder extreme omstandigheden. Verbeter je (zelf)leiderschapsvaardigheden, leer effectiever samen te werken en ontwikkel een veerkrachtige mindset die je helpt om uitdagende situaties te overwinnen.

Neem de eerste stap naar succes en schrijf je vandaag nog in voor onze inspirerende lezing!

Waarom je kiest voor een  workshop in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Laadmogelijkheid voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?