IJssculpturen workshop in een kasteel

Inspirerende ijssculpturen workshop in een prachtig historisch kasteel te Vught (omgeving Den Bosch). Ideaal voor teambuilding of een leuk familie uitje!
ijssculpturen workshop / ice carving workshop
Kasteel Maurick zakelijk IJssculpturen workshop

Zo ziet beeldhouwen in ijs eruit!

In deze ijssculpturen workshop sta je onder de bezielende leiding van onze ice carving leermeester. Samen met je partner(s) bedenk je hoe je ijssculptuur er uit moet komen te zien en daarna gaan jullie samen beeldhouwen. Met elke inkerving in het ijs wordt duidelijker wat voor prachtig ijsbeeld jij aan het maken bent.

IJssculpturen maak je door een mooi helder blok ijs te bewerken. Met een beetje creativiteit, een stukje talent maar zeker ook met veel fun, maak je vanzelf de mooiste sculpturen. Ice carven wordt het ook wel genoemd. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk. IJspret gegarandeerd.

Bij aanvang kies je een leuk en toepasselijk thema. Is het thema gekozen, dan volgt een korte instructie. Op het schetsformulier, teken je eerst het basis ontwerp. Handschoenen aan tegen de kou en vervolgens lekker aan de slag. In groepjes van twee of drie werken aan het glasheldere ijsblok.

Welke sculptuurkunstenaars gaan er met de creativiteitsprijs vandoor? Wie hebben er de leukste , origineelste, gekste creatie gemaakt? Wie zijn straks ijskoud de beste? Dat bepaalt natuurlijk de jury. Of het resultaat van elkaars beoordeling. Cool blijft het in elk geval. Genieten, dat is een zekerheid bij deze workshop!

Laat je voor, tijdens of na de workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.
Ice carving voor teambuilding bij Kasteel Maurick

Ice carving voor teambuilding

Bij teambuilding is het belangrijk dat je collega’s in een andere setting meemaakt, elkaars creativiteit stimuleert en leert samen te werken. Natuurlijk mag dit gecombineerd worden met een stukje gezonde concurrentie en vermaak. Wat is dan niet beter dan een ice carving sessies met collega’s waar je samen en tegen elkaar strijdt voor het beste ijsbeeld.

Waarom je kiest voor een ijssculpturen workshop in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?