Haka workshop in en rondom ons kasteel

Inspirerende haka workshop in een prachtig historisch kasteel te Vught (omgeving Den Bosch). Ideaal voor teambuilding. Zet je lichaam en geest scherp met deze Maoirische traditie!
Haka workshop in kasteel Maurick

Zo ziet een haka workshop eruit!

Tijdens de haka workshop bundel je energie en focus en ontdek je jullie eigen team-energie! Haka is de meest krachtige teambuilding van dit moment. Zelfs de meest verstokte einzelgängers leren in korte tijd hoe te denken, handelen en slagen als team. Een inspirerende workshop om jullie bedrijfsdoelen samen te behalen!

Haka betekent letterlijk dans en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van zowel uiterlijke kracht als innerlijke kracht. Hierbij wordt zowel de stem als het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een intentie duidelijk neer te zetten.

Ga jij ook een epische haka demonstratie neerzetten met je collega’s?

Laat je voor, tijdens of na de haka workshop onderdompelen door de culinaire smaaksensaties bereid door onze chefs. Of het nu gaat om een lunch, borrel of diner: onze keuken weet je te verrassen met de prachtige kunstwerken die je voorgeschoteld krijgt.
Haka teambuilding in kasteel Maurick te Vught (Den Bosch)

Haka workshop voor teambuilding

Bij teambuilding is het belangrijk dat je collega’s in een andere setting meemaakt, elkaars creativiteit stimuleert en leert samen te werken. Natuurlijk mag dit gecombineerd worden met een stukje gezonde concurrentie en vermaak. Wat is dan niet beter dan een intensieve haka teambuilding sessie met collega’s waar je samen en tegen elkaar strijdt voor de meest intimiderende strijdkreet en -dans.

Waarom je kiest voor een haka workshop in Kasteel Maurick:

  • 220 gratis parkeerplaatsen
  • Oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging langs de A2
  • Private dining mogelijk
  • Breakout rooms
  • Ruimte voor 2 – 750 personen
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Prachtige locatie voor, tijdens en na de workshop

Benieuwd naar de zakelijke opties bij Kasteel Maurick? Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: + 31 (0) 73 204 80 28 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij verwelkomen je graag binnen onze kasteelmuren!

Offerte aanvragen?