Vergaderzaal huren? Prachtige locatie te Vught, nabij Den Bosch

Wat is niet mooier dan vergaderen in een inspirerende omgeving op het roemrijke Kasteel Maurick? Jij en je collega's komen tot nieuwe ideeën en genieten van een prachtige, historische omgeving. We beschikken over acht verschillende vergaderzalen voor gezelschappen van 2 tot wel 750 personen. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina!
Vergaderzaal Den Bosch Vught

Vergaderen in stijl dat kan in een van de vergaderzalen die Kasteel Maurick rijk is. Ons aanbod bestaat uit acht unieke vergaderruimtes- en zalen. Elk hiervan kent zijn eigen stijl en mogelijkheden. Afhankelijk van de ruimte zijn er kamers geschikt voor groepen van 2 tot 450 personen. De grootste ruimtes zijn uitermate geschikt voor ledenvergaderingen of presentaties.

Een vergadering bij Kasteel Maurick prikkelt de zintuigen en stimuleert het denkproces. De prachtige omgeving, gevuld met weelderige boompartijen, kabbelend water en het klassieke kasteel doen oude gedachten vergeten en maken ruimte voor nieuwe inzichten. De stijlvolle vergaderzalen stralen rust uit en doen inspireren. Daarnaast is het voor collega’s en zakenrelaties super inspirerend om te vergaderen in een kasteel.

Bijkomend voordeel is dat we goed met de auto bereisbaar zijn en voldoende parkeergelegenheden hebben.

Jolanda - ASML Voor het afsluitend diner van onze internationale trainingsgroep hebben we genoten van een heerlijk diner in de Orangerie. Sfeervol, flexibel en vriendelijk personeel en voortreffelijk eten in een prachtige ambiance.

Vind een unieke vergaderzaal

Een vergadering organiseer je met een duidelijk doel voor ogen. Of het nou is om een nieuwe marketing strategie te bepalen of het sparren over een nieuw product. Het is altijd belangrijk dat de vergadering leidt tot nieuwe inzichten. Wanneer je vergadert in de natuurlijke omgeving waar jij en je collega’s altijd zijn, zal je merken dat je beperkt wordt in je creativiteit. Door deze blokkade kan je breken door op een nieuwe locatie af te spreken. De verandering van omgeving heft blokkades op en stimuleert de creativiteit

Zoek je een vergaderzaal in Den Bosch, Vught of omgeving, dan stelt Kasteel Maurick niet teleur. Je kunt kiezen uit uniek ingerichte, sfeervolle ruimtes. Elk hiervan is voorzien van moderne faciliteiten. Zo zijn de Mauderick en Herenkamer geschikt voor 12 personen, en kunnen grotere groepen terecht in de Heymkamer, Beresteyn, Van Lanschot, Jachtkamer of de indrukwekkende Orangerie met serre.

De Orangerie is zelfs geschikt voor grote groepen tot 450 personen. Perfect voor conferenties, jaarvergaderingen en workshops.

Multifunctionele vergaderzalen

Elke vergaderzaal bij Kasteel Maurick heeft zijn eigen unieke, klassieke stijl. Historische stijlelementen worden afgewisseld met een moderne twist, zodat je als gast je direct thuis voelt.

Ontdek onze acht stijlvolle vergaderzalen en -kamers:
– Mauderick: tot 12 personen
– Herenkamer: tot 12 personen
– Heym kamer: tot 35 personen
– Beresteyn: tot 50 personen
– Van Lanschot: tot 70 personen
– Jachtkamer: tot 80 personen
– Salon ‘Catharina van Maurick’: tot 150 personen
– Orangerie met serre: tot 450 personen

Vergaderlocatie in Vught
Vergaderarrangement-kasteel-maurick

Alles uit handen genomen met een vergaderarrangement

Een succesvolle vergadering vergt complete concentratie. Je wilt dan niet bezig zijn met randzaken, zoals het instellen van een beamer of het zetten van thee. Het personeel van Kasteel Maurick neemt daarom graag alle bijzaken uit handen genomen terwijl jij kan doen waarvoor je bij ons bent gekomen, namelijk vergaderen. Als vergaderlocatie bieden we verscheidene vergaderarrangementen aan. Huur een vergaderzaal met een 4-uurs vergaderarrangement, een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch of een 8-uurs vergaderarrangement inclusief lunch en een 3-gangen diner in à la carte restaurant Hendrik van Maurick.

Elk arrangement is voorzien van een ontvangst met koffie, thee en een versgebakken, ambachtelijke koek. Deze zijn naar wens onbeperkt te nuttigen. Onze vergaderarrangementen zijn al beschikbaar vanaf 17,50 euro per persoon.

Boek een vergaderarrangement

Modern overleg met klassiek toontje

De vergaderzalen en -ruimtes van Kasteel Maurick zijn klassiek ingericht met een moderne twist. Hierdoor voelen gasten zich er direct thuis en laten ze ruimte voor een open mindset. Ongeacht je wensen, werken wij daar graag aan mee. Wij zorgen voor de faciliteiten die jij nodig hebt om een perfecte vergadering te houden. Denk hierbij aan  presentatie- en notitiemiddelen – flip-over, WiFi, pennen en beamers.

Kasteel als vergaderlocatie
Bijzondere vergaderlocatie Vught

Business meets pleasure

Vergaderen én heerlijk tafelen? Dat kan wanneer je kiest voor een informele vergadering in onze brasserie Catherina van Maurick of à la carte restaurant Hendrik van Maurick. We zorgen er voor dat jouw gezelschap op een rustige plekje kan zitten en verzorgen een heerlijke zakenlunch of diner.

Bekijk de menukaart

Meerdaagse vergadering?

Bij een intensieve, meerdaagse vergadering vraag je het uiterste van de deelnemers. Je wilt dan natuurlijk niet dat ze uitgeput op de 2e of 3e vergaderdag aankomen. Een hotelovernachting in ons kasteel biedt dan uitkomst. In de voormalige duiventil van het kasteel beschikken we over drie stijlvolle suites vanaf 110 euro per nacht. De Tuinsuite, de Dommelsuite en een Bruidssuite. Is het gezelschap groter? Dan kan een deel uitwijken naar een van de hotels in de regio waarmee we samenwerken.

Neem contact op
Vergaderen in een kasteel

De voordelen van vergaderzaal huren bij Kasteel Maurick

  • Prikkelende vergaderzalen
  • Meerdere vergaderarrangementen vanaf 17,50 euro
  • 220 gratis parkeerplaatsen voor de deur
  • Alles wat je nodig hebt tijdens de vergadering
  • Centrale ligging langs de A2 richting Den Bosch of Eindhoven
  • Diverse culinaire mogelijkheden zoals private dining, zakenlunches en zakendiners
  • Geschikt vanaf 2 tot wel 450 personen
  • Diverse overnachtingsmogelijkheden
  • Eenvoudig te combineren met workshops, teambuilding en andere events

Kasteel Maurick is makkelijk te bereiken. Het kasteel met vergaderlocaties, restaurant en brasserie in Den Bosch (Vught) ligt vlak langs de snelweg de A2. Een vergaderzaal of vergaderarrangement kun je boeken door ons even te bellen via +31 (0) 73 204 80 28.

Marjo - Consortium Grensmaas Het historische gebouw is rustig en mooi gelegen en met voldoende parkeergelegenheid. De zaal was perfect ingericht met de gevraagde apparatuur. De lunch, smoothies, tussendoortjes en borrelhapjes waren supervers en van heel goede kwaliteit. Kortom, een absolute aanrader!