Picknick op de landerijen van Kasteel Maurick in Vught

Ga er maar eens goed voor zitten met onze geheel verzorgde picknickmand. Geniet van het weelderige bosrijke landschap rondom het kasteel, snoep van al dat lekkers en kom samen helemaal tot rust.
Vooraanzicht en entree van uniek restaurant in Den Bosch.

Een wandeling door de bosrijke omgeving van Kasteel Maurick en daarna relaxen onder het genot van een luxueuze picknick? Of een gezellige middag uit met vrienden of familie in Vught? Dat kan! Op ons landgoed serveren wij zeven dagen per week tussen 12:00 en 16:00 uur een uitgebreide picknick.

Je geniet van een heerlijk gevarieerd aanbod aan hapjes. Alle lekkernijen worden dagelijks vers voor je bereid. En dat terwijl je geniet van een schitterend uitzicht over de binnentuin, slotgracht of het bos. Zo maken we van een picknick een unieke belevenis!

Per reservering vragen we € 50,- borg, welke u contant kunt voldoen bij het ophalen van de picknick. Zodra u de picknickmand terug brengt ontvangt u de borg terug.

Petra Bloemen Na onze wandeling door de prachtige bosrijke omgeving van Vught hebben wij genoten van een heerlijke picknick. Goed verzorgd, heerlijke verse producten en zelfs een 'toetje' na. Echt een aanrader!

Geniet van een picknickmand vol lekkers

Wij serveren de picknick 7 dagen per week van 12.00 – 16.00 uur vanaf april tot en met september.  U kunt de picknickmand tot twee dagen van tevoren bestellen. Kosten van de picknick bedragen € 32,50 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar rekenen we de helft. Tot en met 12 gasten gebruiken we onze picknick manden en vanaf 13 gasten onze Pique Maurique.

Annuleert u de reservering binnen 48 uur voor aanvang, dan zijn wij genoodzaakt 50% annuleringskosten in rekening te brengen.

Vergaderruimte Den Bosch in kasteel
Schatten van Kasteel Maurick

Wil je een heerlijke Kasteel Maurick picknick reserveren?