High wine bij Kasteel Maurick

Geniet van jouw favoriete wijnen, speciaal geselecteerd door onze sommelier, aangevuld met de lekkerste hapjes voor de ultieme smaaksensatie. High wine bij Kasteel Maurick is altijd een goed idee!

High wine op een bijzondere locatie

Nieuw bij Kasteel Maurick: de high wine. Een unieke beleving vol gezelligheid, lekker eten en natuurlijk de beste wijnen. Onze sommeliers en chef-kok hebben speciaal voor jou hét perfecte high wine menu samengesteld. De smaken van de wijnen in combinatie met lekkere hapjes, zorgen voor een complete smaakbeleving. En dat allemaal op de meest unieke locatie van Noord-Brabant binnen de muren van ons prachtige Kasteel Maurick. We serveren de high wine in onze brasserie Catharina van Maurick.

Direct reserveren
wijnkaart

Uitgebreide wijnkaart

Of je nu een specifieke wijnsmaak hebt, of jezelf graag wilt laten verrassen, onze sommeliers staan voor je klaar. Wij beschikken over een grote selectie wijnen van verschillende wijnhuizen. Van klassieke wijnen uit Frankrijk tot exclusieve wijnen uit Zuid-Afrika & Australië. We hebben enorm veel keus!

Wijnkaart bekijken
Een high wine bij Kasteel Maurick heeft alles: op een bijzondere locatie genieten van zorgvuldig geselecteerde wijnen aangevuld met heerlijke hapjes.

Reserveer de high wine

Kom gezellig genieten van de high wine bij Kasteel Maurick en laat je verrassen en verwennen. Ons team staat voor je klaar om je een heerlijke middag te bezorgen. De high wine is mogelijk tijdens de openingstijden van onze brasserie Catharina van Maurick. Reserveer jouw high wine eenvoudig online of maak je reservering telefonisch via 073 204 80 28.

Ook voor een uitgebreide lunch en natuurlijk de traditionele high tea ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk alle menukaarten en reserveer direct!

 

leon-aben-sommelier-kasteel-maurick