High Tea bij Kasteel Maurick

De lekkerste luxueuze hapjes en een prachtige locatie: geniet samen met familie, vrienden of collega's van een bijzondere high tea in een prachtige omgeving in onze brasserie Catharina van Maurick.
Kasteel Maurik-Catharina van Maurick-High tea-2023-4

High Tea Brasserie

Niets is lekkerder dan na een flinke wandeling door de bosrijke omgeving van Vught en Den Bosch, te genieten van een uitgebreide en bijzondere high tea. Een tafel vol heerlijke high tea hapjes, met goed gezelschap en een prachtige locatie – wat wil je nog meer? Kom genieten van een uitgebreide high tea party in onze brasserie bij Kasteel Maurick!

De High Tea bij Kasteel Maurick is alleen mogelijk op reservering, je kunt tot 48 uur van te voren reserveren en annuleren. Bij een annulering binnen 48 uur van te voren, zijn we genoodzaakt 50% in rekening te brengen.

De High Tea is inclusief onbeperkt koffie en thee. Speciaal koffies zoals cappuccino, frisdranken en alcoholische dranken zijn niet inbegrepen. 

Niek van Lieverloo Een high tea bij Kasteel Maurick is een unieke belevenis door de heerlijke verse high tea gerechten en de prachtige sfeervolle omgeving.

Wat is een high tea?

Een high tea, of ook wel afternoon tea zoals ze het noemen in Engeland, is een ware theeceremonie die bestaat uit kleine hartige en zoete gerechten. Samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s geniet je volop van diverse heerlijke high tea hapjes in bijvoorbeeld een high tea brasserie of restaurant. De high tea is klaargemaakt aan de hand van diverse bijzondere high tea recepten. Bij de high tea hapjes drink je natuurlijk ook een heerlijke kop koffie of thee. In Nederland wordt de high tea of tea party, vaak in de middag tussen 12:00 en 16:00 geserveerd.

PDE5-hämmare är förstahandsval och de enda perorala farmakologiska behandlingsalternativen vid ED. Preparaten förstärker penis erektila förmåga efter sexuell stimulering. De godkända substanserna i Sverige är sildenafil, tadalafil, vardenafil och avanafil. Apoteket https://abc-apotek.com är ett pålitligt ställe att köpa potensmedel utan recept.

Genieten van heerlijke high tea hapjes

Bij Kasteel Maurick kun je in brasserie Catharina van Maurick genieten van een lekkere high tea party. Deze high tea is overigens net even wat anders dan anders. Onze gasten noemen het soms ook wel de beste high tea van Nederland. Dit komt niet alleen door de ambiance van het sfeervolle kasteel. Je kijkt namelijk je ogen uit door het schitterende uitzicht over de binnentuin of slotgracht. Maar ook de warme, koude, hartige high tea hapjes en zoete lekkernijen die door de chef-koks vers worden bereid zijn net even wat meer bijzonder. Een high tea bij Kasteel Maurick is dus zeker een goed idee! 

Bekijk de openingstijden en reserveer direct je tafel.

High tea in de buurt van Den Bosch Catharina van Maurick
Klaas van Leengoed De Maurick high tea is opgebouwd als een 3-gangen menu. Daarbij passeren kasteelbubbels, amuse rozen, spiraallollies, hartige en zoete etagères met bijvoorbeeld sneeuwballen met gezouten karamel de revue. De verrassende combinaties maken de high tea van Kasteel Maurick écht uniek! Tijdens de high tea wordt onder andere de eigen Kasteel Maurick theemelange geschonken. Deze serveren we in wijnglazen om zo de smaak goed tot zijn recht te laten komen.

Handige high tea weetjes:

  • Patron-cuisinier Niek deed voor het high tea menu onder andere inspiratie op in het buitenland.
  • De yoghurt komt van een biodynamisch bedrijf uit Son en Breugel.
  • De honing komt van onze eigen bijen, uit de kasten in de tuin.
  • Oók kinderen kunnen genieten van een high tea bij Kasteel Maurick. Wij rekenen tot 10 jaar een kinder high tea tarief: € 22,50
  • Overigens is het óók mogelijk om een high tea cadeaubon aan te schaffen. Hét perfecte cadeau om te geven én om te krijgen.
High-tea-den-bosch

High tea in de omgeving van Den Bosch

Wil je graag genieten van een heerlijke high tea op een smaakvolle locatie samen met vriendinnen of familie? Dan is de high tea in de omgeving van Den Bosch bij Kasteel Maurick een besliste aanrader. We verrassen je graag met de diverse hapjes en uiteraard met de heerlijke thee die we serveren. Maak gelijk eenvoudig een reservering en kom snel bij ons langs!

Genieten van een high tea bij Kasteel Maurick?