Lunchen in Vught

Lunchen in Vught in een kasteel bij brasserie Catharina van Maurick of luxe restaurant Hendrik van Maurick? Wij verwelkomen je graag in ons Kasteel in een prachtige bosrijke omgeving met een heerlijke culinaire en smakelijke lunch. Kies voor rijk belegde boterhammen, een gezonde salade of een uitgebreid lunchmenu.
Lunchen in Vught

Genieten van een heerlijke lunch in het prachtige Vught

Genieten van een heerlijke lunch op een hele bijzondere locatie? Dan ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres. Neem je geliefde, vrienden, familie, collega’s of zakelijke relatie mee en kom lunchen in Vught! Een lunch bij brasserie Catharina van Maurick of restaurant Hendrik van Maurick staat garant voor een culinaire beleving die je nog lang zal bijblijven.

Bij Kasteel Maurick serveren we een lunch voor iedere gelegenheid. Van een gezellige lunch met vriendinnen in onze brasserie tot aan een zakelijke culinaire lunch in restaurant Hendrik van Maurick. Onze restaurants zijn te vinden in een prachtige bosrijke omgeving waar je vóór of na de lunch kunt genieten van een mooie wandeling. Of maak een wandeling binnen onze kasteelmuren. Ook verwelkomen we je uiteraard graag voor een high tea of culinair diner.

 

 

Vienna Kortland Wauw, wat een bijzondere plek om te lunchen. Het is een schitterende plek waar je op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven. De lunch was ontzettend lekker en zeker aan te raden op deze gave locatie.
Lunchen in Vught

Lunchen bij Catharina van Maurick

Lunchen bij Catharina van Maurick staat garant voor een heerlijke middag. Reken op gezonde smoothies, verse koffie met zelfgemaakt gebak of heerlijke verse salades en boterhammen. Kies bijvoorbeeld uit natuurdesembrood met diverse soorten beleg, heerlijke lunch salades, soepen, verschillende warme en koude lunchgerechten en heerlijke bites en borrels. Ook voor de allerkleinsten hebben we diverse lunchopties. Bekijk de lunchkaart van Catharina om de mogelijkheden bekijken. Onze brasserie is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Menukaart Brasserie Catharina van Maurick

Lunchen met een Heerlijke Hendrik

Iets te vieren? Dan hoort er natuurlijk een goed drankje bij de lunch. Tip van ons: bestel een Heerlijke Hendrik. Dit is ons eigen gebrouwen bier! Laat je zintuigen prikkelen met een Heerlijke Hendrik. Liever genieten van een heerlijke wijn? Ook daarbij kunnen we je uitstekend helpen.

Wijn is fijn

Bij elk lunchgerecht adviseren wij je graag over een bijpassende wijn. Onze chef-kok geeft hierin graag advies. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over een uitgebreide wijnkaart met diverse wijnen van verschillende wijnhuizen. Met de beste wijnen uit de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland, er valt dus echt wat te kiezen!

Bekijk de wijnkaart
Heerlijke Hendrik bier
Lunchen-in-Vught-bij-Hendrik-van-Maurick

Genieten van een culinaire lunch bij Hendrik van Maurick

Restaurant Hendrik van Maurick is dé locatie voor een bijzondere en uiterst culinair lunch! De lunchgerechten in het restaurant zorgen namelijk voor een ware culinaire reis. Lunchen in Vught was nog nooit zo sprookjesachtig.

Brunchen in Vught en omstreken? Of deelnemen aan een van deze andere activiteiten? Kom dan beslist langs bij Kasteel Maurick!

Menukaart restaurant Hendrik van Maurick

Binnen onze kasteelmuren

Er valt nog veel meer te beleven rondom Kasteel Maurick. Zo hebben we ook diverse opties voor het volgen van bijvoorbeeld workshops en hebben we verschillende zakelijke en vergaderopties. Ook is Kasteel Maurick dé meest romantische trouwlocatie van Vught en doet het kasteel perfect dienst als feestlocatie voor studentengala’s en bedrijfsfeesten. Wist je dat je zelfs in ons kasteel kunt overnachten? Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden en breng een bezoek aan ons kasteel.

Lunchen in Vught

Tip:

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Heerlijk lunchen bij Kasteel Maurick?