Lunchen in Vught

Lunchen in Vught in de prachtige bosrijke omgeving van Den Bosch in ons luxe restaurant Hendrik van Maurick of brasserie Catharina van Maurick? Wij verwelkomen je graag in ons Kasteel in een prachtige bosrijke omgeving met een heerlijke culinaire en smakelijke lunch. Kies voor rijk belegde boterhammen, een gezonde salade of een uitgebreid lunchmenu.
Lunchen vught
Lunchen-in-Vught-bij-Hendrik-van-Maurick

Genieten van een culinaire lunch bij Hendrik van Maurick

Kasteel Maurick is dé locatie voor een bijzondere en uiterst culinair lunch. In de bosrijke omgeving van Den Bosch vind je binnen onze kasteelmuren Restaurant Hendrik van Maurick. De lunchgerechten in het restaurant zorgen werkelijk voor een ware culinaire reis. Lunchen in Vught was nog nooit zo sprookjesachtig.

Lunchen in Vught en omstreken? Of deelnemen aan een van deze andere activiteiten? Kom dan beslist langs bij Restaurant Hendrik van Maurick!

Menukaart restaurant Hendrik van Maurick

Lunchen bij Catharina van Maurick

Lunchen bij Catharina van Maurick staat garant voor een heerlijke middag. Reken op gezonde smoothies, verse koffie met zelfgemaakt gebak of heerlijke verse salades en boterhammen. Kies bijvoorbeeld uit natuurdesembrood met diverse soorten beleg, heerlijke lunch salades, soepen, verschillende warme en koude lunchgerechten en heerlijke bites en borrels. Ook voor de allerkleinsten hebben we diverse lunchopties. Bekijk de lunchkaart van Catharina om de mogelijkheden bekijken. Onze brasserie is dagelijks geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Menukaart Brasserie Catharina van Maurick
Lunchen in Vught
Heerlijke Hendrik bier

Lunchen met een Heerlijke Hendrik

Iets te vieren? Dan hoort er natuurlijk een goed drankje bij de lunch. Tip van ons: bestel een Heerlijke Hendrik. Dit is ons eigen gebrouwen bier! Laat je zintuigen prikkelen met een Heerlijke Hendrik. Liever genieten van een heerlijke wijn? Ook daarbij kunnen we je uitstekend helpen.

Wijn is fijn

Bij elk lunchgerecht adviseren wij je graag over een bijpassende wijn. Onze chef-kok geeft hierin graag advies. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over een uitgebreide wijnkaart met diverse wijnen van verschillende wijnhuizen. Met de beste wijnen uit de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland, er valt dus echt wat te kiezen!

Bekijk de wijnkaart

Genieten van een heerlijke lunch in Vught onder de rook van Den Bosch

Genieten van een heerlijke lunch op een hele bijzondere locatie in de buurt van Den Bosch? Dan ben je bij Kasteel Maurick aan het juiste adres. Neem je geliefde, vrienden, familie, collega’s of zakelijke relatie mee en kom lunchen in Vught! Een lunch in restaurant Hendrik van Maurick of brasserie Catharina van Maurick staat garant voor een culinaire beleving die je nog lang zal bijblijven.

Bij Kasteel Maurick serveren we een lunch voor iedere gelegenheid. Van een gezellige lunch met vriendinnen in onze brasserie tot aan een zakelijke culinaire lunch in restaurant Hendrik van Maurick. Onze restaurants zijn te vinden in een prachtige bosrijke omgeving waar je vóór of na de lunch kunt genieten van een mooie wandeling. Of maak een wandeling binnen onze kasteelmuren. Ook verwelkomen we je uiteraard graag voor een high tea of culinair diner.

 

 

Vienna Kortland Wauw, wat een bijzondere plek om te lunchen. Het is een schitterende plek waar je op een zomerse dag heerlijk kunt vertoeven. De lunch was ontzettend lekker en zeker aan te raden op deze gave locatie.
Vergaderlocatie Den Bosch

Binnen onze kasteelmuren

Er valt nog veel meer te beleven rondom Kasteel Maurick. Zo hebben we ook diverse opties voor het volgen van bijvoorbeeld workshops en hebben we verschillende zakelijke en vergaderopties. Ook is Kasteel Maurick dé meest romantische trouwlocatie van Vught en doet het kasteel perfect dienst als feestlocatie voor studentengala’s en bedrijfsfeesten. Wist je dat je zelfs in ons kasteel kunt overnachten? Laat je inspireren door de diverse mogelijkheden en breng een bezoek aan ons kasteel.

Tip:

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Heerlijk lunchen bij Kasteel Maurick?