4 oktober 2019

Een magische kerstborrel of nieuwjaarsborrel organiseren doe je zo!

Nog een paar maanden te gaan en dan is de tijd van de kerst- en nieuwjaarsborrels weer aangebroken. De ideale gelegenheid om met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten. Of juist als frisse start van een nieuw jaar. Mag jij dit keer de nieuwjaarsreceptie organiseren of ben je uitgekozen om de legendarische Kerstborrel op het werk organiseren? Dan weet je wellicht dat daar veel bij komt kijken. Alhoewel, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de organisatie uit handen te geven. Een bijzondere feestlocatie, catering en zelfs overnachtingen: bij Kasteel Maurick kunnen we dat allemaal regelen. Een écht originele Kerstborrel beleef je hier!

XXL Kerstborrel organiseren?

Van een intieme lunch, high tea of diner met een klein team tot een groot feest met het hele bedrijf. Bij Kasteel Maurick hebben we ruimte voor groepen tot wel 450 personen. Het kasteel is zeer gemakkelijk bereikbaar en ligt verscholen in de natuur vlak langs de A2 richting Den Bosch en Eindhoven. Op de ruime parkeerplaats kunnen al onze gasten gratis parkeren, dat is alweer een zorg minder! Op het kasteel is een divers aanbod aan ruimtes beschikbaar. Kleine groepen kunnen bijvoorbeeld aanschuiven in het stijlvolle à la carte restaurant Hendrik van Maurick voor een intiem diner. Laat je verrassen door een culinaire ontdekkingsreis. Maar ook private dining in een van onze acht stijlkamers is mogelijk, zoals de Van Lanschot of Jachtkamer. Komen jullie met een grote groep voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel? Dan is onze Orangerie met Serre de perfecte plek. Kies voor een sfeervolle netwerkborrel in de namiddag of maak er een feestavond van met een band of dj. Het is allemaal mogelijk!

Originele Kerstborrel of Nieuwjaarsborrel organiseren in Kasteel Maurick

De lekkerste borrelhapjes of een compleet diner

Bij de feestdagen mogen goed eten en drinken natuurlijk niet ontbreken. Ook daarin kunnen we jullie volledig ontzorgen. Hierbij kan het gaan om verrassende borrelhapjes tijdens een eindejaarsborrel in de Orangerie. Maar ook om een luxe high tea met een kleiner team. Wil je met een grotere groep ongestoord genieten van een gangendiner? Dan is een private dining setting een goede keuze.

De stijlkamers zijn sfeervol en eigentijds aangekleed met hier en daar een creatieve knipoog tussen oud en nieuw. Diezelfde creativiteit vind je overigens ook terug in de keuken, waar patron-cuisinier Niek van Lieverloo en zijn team de heerlijkste gerechten bereiden. Het à la carte restaurant Hendrik van Maurick is met een aanbeveling in de IENS Top 10 én de Michelin gids bovendien één van de best bekroonde restaurants in Vught. Daar kun je mee aankomen bij je collega’s 😉

Unieke Nieuwjaarsreceptie organiseren?

Een uitzonderlijke Nieuwjaarsreceptie of -borrel organiseren is voor velen een hele uitdaging. Wij kunnen het heel gemakkelijk en aangenaam voor je maken. Kasteel Maurick ontvangt je gasten graag in een van onze mooie stijlkamers, de Orangerie of in een van de luxe restaurants die in ons kasteel gevestigd zijn. Ons gastvrije personeel serveert heerlijke hapjes en Champagne aan de gasten en we zorgen ervoor dat de avond geheel naar jouw wensen wordt ingevuld.

Borrelen en overnachten

Zijn er collega’s die van ver komen? Of willen jullie de kerstborrel de volgende dag verlengen met een van onze teambuilding activiteiten of een stedentrip naar Den Bosch? Bij Kasteel Maurick hebben we drie eigen suites beschikbaar in de voormalige duiventil van het kasteel. Daarnaast zijn er goede samenwerkingen met hotels op nog geen 10 minuten afstand. Een tot in de puntjes verzorgde kerst- of nieuwjaarsborrel begint hier!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel bij Kasteel Maurick? Bel voor meer informatie met 073 204 80 28 of mail naar info@kasteel-maurick.nl.