Fine dining in Vught

Fine dining restaurant Hendrik van Maurick staat garant voor avond waarin al je smaakpapillen geprikkeld worden. Geniet van onze gastronomische keuken. Ontdek de sensationele gerechten en kom langs voor een weergaloze fine diner in Vught.
Fine dining Vught in kasteel Maurick

Culinair uit eten in Vught

Bij fine dining staat het eten dat je voorgeschoteld krijgt centraal. De ingrediënten zijn in perfecte balans met elkaar en creëren een zintuigen prikkelende ervaring. We hebben hier dan niet alleen over de smaak en geur, maar ook de presentatie van de maaltijd. De gerechten zijn tot in de puntjes uitgewerkt en komen helemaal tot hun recht. Bij een exclusief, gastronomisch diner past een mooie locatie, wil het nou net het geval zijn dat we beschikken over een prachtige restaurantlocatie in Kasteel Maurick. Gans culinair Vught kent de restaurants van Kasteel Maurick, waar je exclusief kunt tafelen bij Hendrik van Maurick en lunchen en brunchen bij brasserie Catherina van Maurick.

Een culinaire avond uit in restaurant Hendrik van Maurick, gevestigd binnen de eeuwenoude kasteelmuren van Kasteel Maurick in Vught, staat garant voor een mooie herinnering. Waan jezelf een kasteelheer of -vrouwe en geniet van het heerlijke à la carte menu. Wij vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden.

Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.
Niek van Lieverloo

De gastronomische keuken van Hendrik van Maurick

De fine dine cuisine van à la carte restaurant Hendrik van Maurick laat zich het beste beschrijven door het gebruik van verse streekproducten en het volgen van de seizoenen. Op het menu zie je enkel ingrediënten terug die passend zijn bij het jaargetijde en het prachtige Brabantse land. Denk aan asperges in het voorjaar en wild in de herfst- en wintermaanden. De Chef-kok Niek van Lieverloo zorgt ervoor dat je keer op keer zult watertanden van het lekkers dat je op tafel geserveerd krijgt. Zijn passie voor lekker eten zie je terug in het indrukwekkende à la carte menu.

Tip: Wist je trouwens dat we bij Hendrik van Maurick ons eigen gebrouwen bier serveren? Lees alles in ons blog over onze Heerlijke Hendrick.

Menukaart bekijken

Wijn die naar meer smaakt

Hoogstaand tafelen gaat vergezeld met lekker drinken. Wie kan je dan niet beter adviseren dan onze eigen chef de cuisine, hij helpt je graag een passende wijn uit te zoeken bij de door hem bereidde gerechten. En dat moet zeker lukken met onze uitgebreide wijnkaart. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over diverse wijnen van prestigieuze wijnhuizen uit Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland. Proost!

Bekijk de wijnkaart
Wijnkaart-Kasteel-Maurick
Diner-arrangement-kasteel-maurick

Diner-arrangement: Fine dining én overnachten

Met het diner-arrangement maak je de avond fijn eten nog specialer. Eerst schuif je aan in fine dining restaurant Hendrik van Maurick voor een heerlijk meergangendiner en kan je in alle rust van elkaar, het eten en de omgeving genieten. Dat is echter niet alles! Na het tafelen check je in een van onze romantische suites, welke te vinden zijn in de voormalige duiventil van het kasteel.

Diner-arrangement bekijken

Liever lunchen, brunchen of een high tea?

Naast dineren bij Hendrik van Maurick in de veste Maurick kan je natuurlijk ook gebruikmaken van de brasserie, Catharina van Maurick, genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea. Een picknick in het nabijgelegen bos kunnen we ook voor je verzorgen. Daarnaast is het kasteel te boeken voor trouwerijen, gala’s en vergaderingen.

Of wil je toch liever fine dining in Vught en omstreken? De kasteelpoort en de ophaalbrug staan voor je open!

Reserveren
Brasserie Catharina van Maurick

Recensie

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Dineren bij Kasteel Maurick?