Dineren in Vught?

Dineren in Vught bij restaurant Hendrik van Maurick staat garant voor een avond waarin al je smaakpapillen geprikkeld worden. Geniet van onze gastronomische keuken. Ontdek de sensationele gerechten en kom bij ons dineren in Vught! Je verdiend een prachtige avond bij Hendrik van Maurick.
dineren in Vught

Bijzonder tafelen in Vught

Denk je alles al gezien te hebben, dan heb je nog niet getafeld in een heus kasteel! Geniet van een luxe, indrukwekkende avond uit in restaurant Hendrik van Maurick, gesitueerd binnen de kasteelmuren van Kasteel Maurick in Vught. Waan jezelf in de middeleeuwen en laat je verrassen door de heerlijke gerechten die je voorgeschoteld worden. Wij vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden.

Tip: het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving. Maak voordat je aan tafel gaat een prachtige wandeling door het bos in Vught en geniet van de heerlijke frisse buitenlucht. Wie weet kom je onderweg wel een van onze magische Kasteel Maurick schatten tegen.

Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.
Niek van Lieverloo

De gastronomische keuken van Hendrik van Maurick

De stijl à la carte restaurant Hendrik van Maurick kenmerkt zich door het gebruik van verse streekproducten en respect voor de seizoenen. Op het menu zie je ingrediënten terug die passend zijn bij het jaargetijde en het bourgondische Brabantse land. Denk aan asperges in het voorjaar en wild in de herfst- en wintermaanden. Onze Chef-kok Niek van Lieverloo laat je elke keer weer watertanden. Als chef-kok, en mede-eigenaar van het kasteel, is hij ontzettend gepassioneerd over lekker eten. Bekijk de uitgebreide menukaart en kom heerlijk bij ons uit eten!

Tip: Wist je dat wij bij Hendrik van Maurick ons eigen gebrouwen bier serveren? Lees alles in ons blog over onze Heerlijke Hendrick.

Menukaart bekijken

Wijn die het eten complimenteert

Onze chef-kok adviseert je graag over een bijpassende wijn bij de geserveerde gerechten. En dat moet zeker lukken met de uitstekende wijnkaart. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over diverse wijnen van gerenommeerde wijnhuizen uit Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland. Dat gaat smaken!

Bekijk de wijnkaart
Wijnkaart-Kasteel-Maurick
Diner-arrangement-kasteel-maurick

Diner-arrangement: Uit eten én overnachten

Met het diner-arrangement maak je het avondje uit nog uitzonderlijker. Eerst schuif je aan in restaurant Hendrik van Maurick voor een heerlijk meergangendiner met een lekker drankje, terwijl je samen geniet van de sfeervolle ambiance. Dat is echter niet alles! Na het tafelen check je in een van onze romantische suites, die gesitueerd zijn in de voormalige duiventil van het kasteel.

Diner-arrangement bekijken

Liever lunchen, brunchen of een high tea?

Naast dineren in ons kasteel kan je ook gebruikmaken van de brasserie, Catharina van Maurick, genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea. Een picknick in het nabijgelegen bos kunnen we ook voor je verzorgen. Daarnaast is het kasteel te boeken voor trouwerijen, gala’s en vergaderingen.

Of wil je toch liever dineren in Vught en omstreken? Kom gezellig op bezoek bij Kasteel Maurick!

Reserveren
Brasserie Catharina van Maurick

Recensie

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Dineren bij Kasteel Maurick?