Diner cadeaukaart kopen?

Wil je iemand stijlvol verrassen? Geef dan een diner cadeau met de diner cadeaukaart van Kasteel Maurick. Trakteer op een culinaire belevenis bij à la carte restaurant Hendrik van Maurick.
restaurant Hendrik van Maurick - Cadeaubon - iets te vieren

Diner cadeau bestellen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een diner cadeaukaart kopen bij Kasteel Maurick gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Bestel de cadeaubon met behulp van bovenstaande contactformulier. Wij nemen daarna contact met je op en sturen de diner cadeaukaart naar je op.

Diner cadeau voucher als zakelijk cadeau

Het aan een zakelijke relatie schenken van een cadeaubon voor een diner bij à la carte restaurant Hendrik van Maurick wordt doorgaans erg gewaardeerd. Het mooie aan dit cadeau is dat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij of zij langs wilt komen voor een avondje uit. Een diner cadeaukaart als zakelijke geschenk laat een blijvende indruk achter. Kortom, het ideale geschenk om loyale klanten en relaties mee te belonen.

Het ideale cadeau

Vaak is het lastig een leuk, origineel cadeau te bedenken voor de feestdagen of iemands verjaardag. Je hoeft hier niet langer over na te denken, want iedereen houd van luxe uit eten gaan. En al helemaal als dit voor hen gratis is.

Of ‘gewoon’ voor vanavond reserveren bij Hendrik van Maurick?

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om direct vanavond aan te schuiven met de jarige job, je ouders of een vriend. Dan heb je geen diner cadeaukaart nodig, maar geef je het diner cadeau en eet je zelf gezellig mee. Bel ons op: +31 (0) 73 204 80 28 of stuur een mail naar: info@kasteelmaurick.nl.