Zakenlunch

De beste zakenlunch ervaar je in à la carte restaurant Hendrik van Maurick, gevestigd in Kasteel Maurick te Vught (nabij Den Bosch). Geniet van heerlijke lunchgerechten, laat je zintuigen prikkelen en kom samen tot nieuwe inzichten.
Zakenlunch in Vught bij Hendrik van Maurick

Bijzondere zakenlunch in een kasteel

Denk je alles al gezien te hebben, dan heb je nog niet samen met een of meerdere zakenrelaties geluncht in een kasteel! Heb je wat te vieren na een geslaagde zakendeal of wil je een belangrijke relatie in het zonnetje zetten? Het personeel van restaurant Hendrik van Maurick ontvangt jouw gezelschap graag voor een zintuigen prikkelende lunch. Dompel jezelf onder in een prachtige sfeer waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Het kasteel en het restaurant zijn klassiek met een twist ingericht, zo vind je bijvoorbeeld een grote wandtekening van Hendrik van Maurick in 17e eeuwse klederdracht, terwijl hij met een smartphone een foto wilt maken. Wij vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden voor een zakenlunch.

Tip: het restaurant is gelegen in een bosrijke omgeving. Maak voordat je aan tafel gaat een prachtige wandeling door het bos in Vught en geniet van de heerlijke frisse buitenlucht.

Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.
Niek van Lieverloo

Excellent lunchen of dineren

Het lunch- en dinermenu bestaat uit heerlijke seizoensgerechten gemaakt uit verse streekproducten. Bij het nemen van een hap proef je echt het prachtige Brabantse land en al haar rijke smaken. Denk aan asperges in het voorjaar en wild in de herfst- en wintermaanden. Onze Chef-kok Niek van Lieverloo laat je elke keer weer watertanden. Als chef-kok, en mede-eigenaar van het kasteel, is hij ontzettend gepassioneerd over lekker eten. Bekijk de uitgebreide menukaart en kom heerlijk bij ons uit eten!

Tip: Wist je dat wij bij Hendrik van Maurick ons eigen gebrouwen bier serveren? Lees alles in ons blog over onze Heerlijke Hendrick.

Menukaart bekijken

Liever lunchen, brunchen of een high tea?

Naast een zakenlunch in ons kasteel kan je ook gebruikmaken van de brasserie, Catharina van Maurick, voor een meer informele lunch, brunch of een heerlijke high tea. Een picknick in het nabijgelegen bos kunnen we ook voor je verzorgen. Daarnaast is het kasteel te boeken voor trouwerijen, gala’s en vergaderingen.

Reserveren
Brasserie Catharina van Maurick

Recensie

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Zakenlunch bij Kasteel Maurick?