Condoleance bij Kasteel Maurick

Op onze prachtige locatie in Vught, verscholen in de natuur tussen het groene landschap, hebben wij diverse mogelijkheden om een condoleance, afscheidsceremonie of een uitvaart te organiseren. Wij vertellen je graag over de diverse mogelijkheden.
Dinerconcert bij Kasteel Maurick

Wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare, dan wil je dit doen in een prettige en sfeervolle omgeving. Geen kille aula, maar een bosrijke en rustgevende omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Waar je in alle rust afscheid kunt nemen. Samen met familie, vrienden en kennissen mooie herinneringen ophalen in een rustige omgeving omringd door natuurschoon is wat telt. Kasteel Maurick ligt verscholen in de natuur en is een prachtige locatie voor een waardig afscheid.

Condoleance Het is bij Kasteel Maurick mogelijk om een intieme herdenkingsdienst voor bijvoorbeeld 10 personen te regelen. Maar ook een uitgebreide koffietafel of een uitvaart tot wel 750 personen behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kun je gebruikmaken van de Orangerie, onze binnenplaats, één van onze stijlvolle zalen of de mooie tent aan de waterkant.
Vooraanzicht en entree van uniek restaurant in Den Bosch.

Uitvaart regelen bij Kasteel Maurick

Kasteel Maurick is een prachtige locatie om in een intieme sfeer met familie en vrienden bij elkaar te zijn. Of het nu gaat om het regelen van een uitvaart of een condoleance met of zonder dienst: wij kijken graag samen naar de persoonlijke invulling. We vinden het belangrijk dat de ceremonie past bij de dierbare waarvan afscheid wordt genomen. Het kasteel kan bijvoorbeeld dienst doen als locatie voor een intieme herdenkingsdienst, condoleance of uitgebreide koffietafel.

Condoleance arrangementen

Wij bieden diverse condoleance arrangementen aan: van een broodjes arrangement, een borrelarrangement tot een smakelijk afsluitend diner. Daarbij verzorgen we bijvoorbeeld mini broodjes, een soepje, een Brabants mini worstenbroodje of luxe zoutjes. Er zijn verschillende opties waarbij we uiteraard de arrangementen volledig op maat kunnen samenstellen of uit kunnen breiden. Laat ons vooral weten wat de wensen zijn.

Mocht je tijdens de ceremonie willen aanvullen met persoonlijke speeches, een video of diashow dan is hier moderne apparatuur voor te huren. Zoals een beamer met projectiescherm en laptop, een podiumdeel, flatscreens en eventueel extra geluid.

Bereikbaarheid van het kasteel

Kasteel Maurick is goed bereikbaar en ligt langs grote uitvalswegen. Het ligt op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A2. Je bereikt ons het beste door afslag 24: Vught richting Vught/St. Michielsgestel te nemen. Het is mogelijk om gratis bij het kasteel te parkeren. Er is ruimte voor 220 gratis parkeerplekken op ons eigen terrein.

Wil je meer informatie over de diverse condoleance en uitvaart mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om alle wensen te bespreken. Het is uiteraard ook mogelijk om direct telefonisch contact met ons op te nemen via: + 31 (0) 73 204 80 28.

Contact opnemen