Brunchen in Vught?

Brunchen in Vught bij brasserie Catharina van Maurick of luxe restaurant Hendrik van Maurick? De keuze is geheel aan jou! Combineer ontbijt en lunch en geniet van het heerlijke culinaire aanbod in onze kasteelrestaurants. Brunchen in Vught doe je natuurlijk in een kasteel!
High tea in de buurt van Den Bosch Catharina van Maurick

Unieke brunch ervaring in het prachtige Vught

Het is niet elke dag dat je besluit te gaan brunchen met je geliefde, vrienden of familie. In Vught kan je heerlijk brunchen in Kasteel Maurick. Dat staat garant voor een luxe, exclusieve en memorabele ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Bij Kasteel Maurick heb je de keuze uit twee restaurants, elk met hun eigen kaart en ambiance. Brasserie Catherina van Maurick is dagelijks vanaf 10 uur open. Je kunt er brunchen, lunchen, aanschuiven voor een high tea of een prachtige picknick in het nabijgelegen bos laten verzorgen. Bij à la carte restaurant Hendrik van Maurick kan je vanaf 12 uur s’middags genieten van een gastronomische lunch of diner.

Tip: Ons restaurant is gevestigd in een bosrijke omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen vóór of na de brunch.

De brunch is alleen op reservering mogelijk vanaf 10 gasten. Informeer naar de mogelijkheden

 

Carla Kentgens Hendrik van Maurick krijgt een volmondig ja! We worden erg blij van de mooie opmaak en de verfijnde gerechten.
brunchen in Vught

Wat is een brunch?

Brunchen is een samenvoeging van de Engelse woorden breakfast en lunch. Deze maaltijd is door de Amerikanen bedacht. Op dagen dat je gaat brunchen begin je wat later met je eerste maaltijd. Gangbare tijden om te brunchen zijn tussen 11 ‘s ochtends en 2 uur ‘s middags.

Brunchen is hip en chique!

Waaruit bestaat een brunch? Bij brunchen schotelt het restaurant je de lekkerste brunch hapjes, gerechten en sapjes voor. Normaal gun je jezelf dit soort luxe lekkernijen alleen met de Feestdagen. Denk aan versgebakken zuurdesembrood, versgeperste sinaasappelsap, fruitsalades, vele soorten vleesbeleg en nog veel meer.

De brunch is alleen op reservering mogelijk vanaf 10 gasten. Informeer naar de mogelijkheden

Menukaart Brasserie Catharina van Maurick

Brunchen met een Heerlijke Hendrik

Bij een gezellige brunch past een heerlijk drankje. Het kan dan ook geen toeval zijn dat Kasteel Maurick haar eigen bier heeft gebotteld. Laat je zintuigen prikkelen met een Heerlijke Hendrik. Ben je meer van de wijnen, dan zit je bij ons ook goed!

Of genieten van onze wijnen

Bij elk gerecht adviseren wij je graag over een bijpassende wijn. Onze chef-kok geeft hierin graag advies. Restaurant Hendrik van Maurick beschikt over een uitgebreide wijnkaart met diverse wijnen van verschillende wijnhuizen. Met de beste wijnen uit de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Zuid Afrika, Chili en Nieuw Zeeland, er valt dus echt wat te kiezen!

Bekijk de wijnkaart
Heerlijke Hendrik bier
Studentengala

Kasteel Maurick is van alle markten thuis

Er valt nog veel meer te beleven rondom Kasteel Maurick. Zo kun je in de compleet vernieuwde brasserie, Catharina van Maurick, genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijke high tea. Ook beschikt het kasteel over diverse zakelijke opties, is Kasteel Maurick dé meest romantische trouwlocatie van Vught en doet het kasteel perfect dienst als feestlocatie voor studentengala’s en bedrijfsfeesten.

Brunchen in Vught en omstreken? Of deelnemen aan een van deze andere activiteiten? Kom dan beslist langs bij Kasteel Maurick!

Reserveren

Tip:

Onlangs hadden we recensent Carla Kentgens van het Brabants Dagblad over de vloer. Lees haar recensie!

Heerlijk brunchen bij Kasteel Maurick?