12 maart 2021

Babyshower high tea bij Kasteel Maurick

Zet de aanstaande moeder in het zonnetje met onze babyshower high tea!
high-tea-babyshower-tafel-kasteel-maurick

Wil je een babyshower organiseren voor de ‘mommy to be’? Of zoek je een bijzondere locatie voor jouw gender reveal party? Dan is de babyshower high tea van Kasteel Maurick het arrangement om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten. Onze high tea is een geweldige manier om een kraamfeest te organiseren. Vier een onvergetelijke babyshower helemaal in stijl bij Kasteel Maurick. Je leest alles over onze babyshower high tea in dit blog.

Een gezellige babyshower of kraamfeest op een prachtige locatie

Een babyshower organiseren voor een vriendin is een bijzonder moment wat zeker niet zomaar voorbij mag gaan. Ook een kraamfeest wil je natuurlijk groots aanpakken. Bij Kasteel Maurick is het daarom mogelijk om van een babyshower of kraamfeest een unieke beleving te maken. De babyshower high tea bestaat uit verschillende luxueuze hapjes. Home made hapjes die natuurlijk zijn aangepast met de kleuren roze of blauw. Geniet samen met jouw vrienden en vriendinnen van een gezellig samenkomen met onze babyshower high tea.

“Maak van een kraamfeest, babyshower of gender reveal een unieke beleving met onze babyshower high tea!”

high-tea-babyshower-champagne-hapjes
high-tea-babyshower-hapjes-tafel

Gender reveal party: een moment om nooit te vergeten

Het is ook mogelijk om bij Kasteel Maurick een gender reveal party te organiseren. Combineer jullie gender reveal party met onze high tea en beleef het moment dat jullie nooit meer zullen vergeten. Met onze high tea geniet je volop van heerlijke lekkernijen en maken wij van de onthulling van het geslacht van jullie aanstaande kindje, een uniek en bijzonder moment. Zo beleven jullie samen het gender reveal moment hoe jullie dat willen, op één van de mooiste locaties van Nederland.

Ons High Tea Menu voor jouw kraamfeest of babyshower

Tijdens onze high tea drink je natuurlijk een goede kop thee of koffie en genieten jullie van bijzondere high tea recepten. We serveren een tafel vol heerlijke hapjes in de kleuren blauw en roze. Zo verzorgen wij tot in detail een high tea die volledig past in het thema van een babyshower of kraamfeest. Kortom, een babyshower high tea of gender reveal party bij Kasteel Maurick, is een belevenis om nooit meer te vergeten.

Babyshower high tea afhalen

Helaas mogen wij op dit moment nog geen gasten ontvangen vanwege de maatregelen omtrent COVID-19. Maar, ondanks deze maatregelen is het wel mogelijk om de high tea af te halen. Zo kun je toch samen met jouw vriendinnen of familie een bijzondere babyshower, kraamfeest of gender reveal organiseren. Geniet thuis van onze heerlijke high tea en proef de beleving van Kasteel Maurick op jouw eigen locatie. Mochten er versoepelingen aangekondigd worden, dan zijn jullie van harte welkom bij Kasteel Maurick. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

high-tea-lekkernijen-kraamfeest-kasteel-maurick

Meer weten over onze babyshower high tea?