25 december 2019

Kerst vieren bij Kasteel Maurick

Kerst vieren bij Kasteel Maurick? Wij hebben alle mogelijkheden voor je op een rij gezet!
Kerst vieren bij Kasteel Maurick
25Dec
hele dag @Kasteel Maurick

Kerst vieren in een sprookjesachtig kasteel te Vught

Kasteel Maurick is dé perfecte locatie om de kerstdagen door te brengen. Heerlijk culinair genieten en tafelen met familie en vrienden in een bijzondere ambiance omringd door een prachtige kerstsfeer.

Wij weten het zeker: ons Kasteel is één van de meest bijzondere locaties van Vught en omstreken waar je uitgebreid kunt lunchen of dineren tijdens de kerst. Wie wil dat nou niet? Geen zorgen meer om de boodschappen tijdens de feestdagen, een aangebrande rollade of de afwas. Schuif deze kerst aan bij Kasteel Maurick voor een bijzonder smakelijk en ontspannen kerstlunch of kerstdiner!

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden, kerstmenu’s en meer? Wij hebben alle feestelijke mogelijkheden voor je op een rij gezet.

 

 

Kerst vieren in een kasteel

Kasteel Mauricks originele Kerstmenu

Zoals je van ons gewend bent zetten we met de kerstdagen weer een prachtig Kerstmenu op tafel. Patron-cuisinier Niek van Lieverloo en zijn team zorgen voor de mooiste en smakelijkste gerechten. Geniet op eerste of tweede kerstdag van een heerlijke lunch of geniet van een onbezorgd smakelijk diner in ons kasteel. Op dit moment zijn wij nog flink aan het proefkoken. Binnenkort maken we de diverse kerstmenu’s bekend.

1e Kerstdag, Remon & Toon, Livemuziek en entertainment in een uniek concept!
lunch 12:00 – 16:00 uur
diner 19:00 – 23:30 uur

2e Kerstdag,  livemuziek pianist Aristakes
lunch 12:00 – 16:00 uur
diner 19:00 – 23:30 uur

4-gangen Kerstlunch incl. koffie en friandise
69 euro per persoon

5-gangen Kerstdiner incl. koffie en friandise
89 euro per persoon

Kindermenu
39 euro

Menu

Amuses

Voorgerecht
Rundertartaar | knolselderij | truffel | kwartelei

Tussengerecht
Heilbot | kreeft | venkel | beurre blanc

Tussengerecht (vervalt bij de 4-gangen lunch)
Coquille | pata negra | oude kaas | hazelnoot

Hoofdgerecht
Hert | wortel | sinaasappel | pastinaak

Nagerecht
Witte chocolade | mango | passievrucht | yoghurt

Koffie, thee en friandises

Kindermenu

Amuse

Voorgerecht
Hartige pannenkoek met spinazie en smeerkaas

Tussengerecht
Kerstpasteitje met kalfsragout

Hoofdgerecht
Tournedos met 3 kleuren bloemkool en prinsessenstamp

Dessert
Vanille ijs met slagroom Kasteel Maurick kerst special

Jij kiest toch ook met je naasten voor een Kerstdiner in een kasteel!

Een magische kerstborrel, Kerst vieren doe je zo!

Nog een paar maanden te gaan en dan is de tijd van de kerst- en nieuwjaarsborrels weer aangebroken. Dit is de ideale gelegenheid om met alle collega’s een succesvol jaar af te sluiten. Mag jij dit keer de nieuwjaarsreceptie of kerstborrel op het werk organiseren? Dan weet je wellicht dat daar veel bij komt kijken. Een bijzondere feestlocatie, een culinair diner en zelfs overnachtingen: bij Kasteel Maurick kunnen we dat allemaal regelen. Een écht originele kerstborrel beleef je hier!

Meer lezen
Kerst in een Kasteel

Hét perfecte kerstcadeau: een Kasteel Maurick cadeaubon

Ben je op zoek naar een geschikt kerstcadeau en wil je iemand echt eens stijlvol verrassen? Met een cadeaubon van Kasteel Maurick kom je pas echt goed voor de dag! Koop de dinerbon voor jouw moeder, vader, vriend of vriendin en geef hem of haar een culinaire belevenis bij à la carte restaurant Hendrik van Maurick cadeau.

Dinerbon bestellen

Overnachten in een kasteel

Wil je dit jaar eens flink uitpakken en wil je bijvoorbeeld na het kerstdiner overnachten bij of in de buurt van Kasteel Maurick? Ook daarvoor hebben wij mogelijkheden. Bij Kasteel Maurick hebben we drie eigen suites beschikbaar in de voormalige duiventil van het kasteel. Ook hebben wij goede samenwerkingen met hotels. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen
Vergaderen in een kasteel
Maak eerst een heerlijke wandeling door de prachtige bossen rondom Kasteel Maurick en sluit eerste of tweede kerstdag af met een heerlijk culinair diner!