18 juni 2019

Exclusief DinerConcert: Volodymyr Kurylenko, bajan

Deze avond brengen we Oekraïne naar Kasteel Maurick met bajanspeler Volodymyr Kurylenko.
18Jun
18:30 - 23:00 @Kasteel Maurick

Deze avond brengen we Oekraïne naar Kasteel Maurick met bajanspeler Volodymyr Kurylenko.

Twintig jaar geleden trok hij naar Nederland om als straatmuzikant te spelen en sindsdien heeft hij een speciale band met ons land.
Kurylenko is een veelzijdig man die een conservatoriumopleiding en masteropleiding Internationaal Recht creatief combineerde. Hij zet zich in voor het behoud van het culturele erfgoed en in het bijzonder de authentieke bajancultuur (bajan is een Russische knopaccordeon). De titel ‘Schatbewaarder van het oude volkslied’ of de Bartok van Oekraïne zou hem hierdoor zeker niet misstaan.
Hij was speciale gast op het Nationaal Accordeonconcours en ook te horen en zien op het VPRO tv-muziekprogramma Vrije Geluiden. Kuylenko brengt een virtuoze mix van volksmuziek, jazz, tango en klassieke muziek, steeds doordrenkt van zijn Slavische ziel.

De derde dinsdag van de maand staan de deuren van Kasteel Maurick extra wijd open. Het is de gastheren een groot genoegen u te mogen ontvangen in het gerenoveerde kasteel en de gelegenheid te krijgen de exclusieve gastronomie te presenteren.
Het exclusieve diner wordt afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol exclusieve tongstrelende gerechten, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s!
Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!
Kortom een unieke formule en unieke kans om (opnieuw) kennis te maken met kasteel Maurick en topmusici tijdens het Kasteel Maurick DinerConcert.

Programma

18.30 Ontvangst en aperitief
18.45 Aanvang diner met amuses
19.00 1e optreden
19.15 Voorgerecht
20.00 2e optreden
20.15 Vervolg diner
21.00 3e optreden
21.30 Vervolg diner
21.45 Café complet
22.00 Toegift

Kosten
€ 62,50 per persoon, incl. entree, aperitief, diner, concert
wijnarrangement en café complet

Reserveren
Bel naar 073 204 80 28 of mail naar info@kasteel-maurick.nl