15 oktober 2019

Exclusief DinerConcert: Ensemble Flou Artistique Maria-Laura Schoutteten, viool Alycia Gustave , viool Antoinette Tronquo, piano

Exclusief DinerConcert
Lunchkaart Hendrik van Maurick
15Oct
18:30 - 22:30 @Kasteel Maurick

Ensemble Flou Artistique Maria-Laura Schoutteten, viool Alycia Gustave , viool Antoinette Tronquo, piano

De derde dinsdag van de maand staan de deuren van Kasteel Maurick extra wijd open. Het is de gastheren een groot genoegen u te mogen ontvangen in het gerenoveerde kasteel en de gelegenheid te krijgen de exclusieve gastronomie te presenteren.
Het exclusieve diner wordt afgewisseld met optredens door gerenommeerde musici. Een avond vol exclusieve tongstrelende gerechten, afgewisseld door verfijnde luisterrijke intermezzo’s!
Een traditie uit voorbije eeuwen in ere hersteld!
Kortom een unieke formule en unieke kans om (opnieuw) kennis te maken met kasteel Maurick en topmusici tijdens het Kasteel Maurick DinerConcert.

Programma
18.30 uur Ontvangst en aperitief
18.45 uur Aanvang diner met amuses
19.00 uur 1e optreden
19.15 uur Voorgerecht
20.00 uur 2e optreden
20.15 uur Vervolg diner
21.00 uur 3e optreden
21.30 uur Vervolg diner
21.45 uur Café complet
22.00 uur Toegift

Over Ensemble Flou Artistique
Het pianotrio Flou Artistique ruime podiumervaring en een heel origineel repertoire opgebouwd alsook een eigen sound. Onbekende parels uit de muziekliteratuur en arrangementen speciaal geschreven door de pianiste, afgewisseld met traditionele klassieke werken, zorgen voor een boeiend muziekprogramma. Met virtuositeit en muzikale fijngevoeligheid weet het trio het publiek steeds te bekoren.
Op het kleurrijke muziekprogramma staan werken van Piazzolla, Kreisler, Shostakovitsch, Moszkowski, Weill, Abrahamsson, Wahlén, Vivaldi, Leclair, Suk, Rubinstein, Saint-Saëns, Bach e.a.
En tijdens het dinerconcert zullen Liebesleid en Liebesfreud van Kreisler, Fünf Stucke für 2 violinen van Shostakovitsch, Romance van Rubenstein en andere populaire werken voor 2 violen en piano niet ontbreken.

Reserveren
Bel naar 073 204 80 28 of stuur een mail naar info@kasteel-maurick.nl

Kosten
€ 62,50 p.p. incl. entree concert, aperitief, 3-gangen diner, wijnarrangement en café complet.