Welkom bij Kasteel Maurick!

Bijzonder uit eten, overnachten, trouwen of vergaderen? Bij Kasteel Maurick in Vught beleef je een onvergetelijke dag!

Kerst vieren bij Kasteel Maurick

Op één van de meest bijzondere locaties van Vught uitgebreid met familie of vrienden lunchen of dineren tijdens de kerst. Wie wil dat nou niet? Schuif deze kerst aan bij Kasteel Maurick voor een bijzonder smakelijk en ontspannen kerstdiner! Zowel op 1e kerstdag als 2e kerstdag hebben we mogelijkheden voor lunchen en dineren in de Orangerie.

Kasteel Maurick is gesloten van 27 december 2018 tot en met 3 januari 2019. Vanaf 4 januari 2019 bent u weer van harte welkom! Team Kasteel Maurick wenst u fijne feestdagen!

Bekijk het menu
Kerst
Kasteel Maurick

Over Kasteel Maurick

Onder de rook van Den Bosch, aan de rivier De Dommel in Vught, vind je Kasteel Maurick. Zonder twijfel één van de mooiste kastelen in Nederland. Centraal gelegen bij de afslag Vught aan de A2, maar prachtig verscholen in een natuurlijke omgeving tussen de bomen, weilanden en wateren. Via de ophaalbrug wandel je over de slotgracht de binnenplaats van het kasteel op. Daar staat ons professionele team klaar om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

 

Kasteel Maurick is gesloten van 27 december 2018 tot en met 3 januari 2019. Vanaf 4 januari 2019 bent u weer van harte welkom! Team Kasteel Maurick wenst u fijne feestdagen!

Meer lezen
Hendrik-van-Maurick-restaurant-vught

Bijzonder uit eten bij restaurant Hendrik van Maurick

Bijzonder uit eten in de omgeving van Den Bosch? We verrassen je graag in ons à la carte restaurant Hendrik van Maurick. In het restaurant kun je zowel lunchen als dineren. Patron-cuisinier Niek van Lieverloo zet hier samen met zijn team de meest creatieve gerechten en fantastische smaaksensaties op tafel. De aankleding van het restaurant is een stijlvolle mix van klassieke, donkere kleuren met hier en daar een flinke knipoog naar het heden. 

Lees meer

Lunch of high tea bij brasserie Catharina van Maurick

Lekker lunchen met uitzicht op de kasteeltuin of slotgracht? Of ontspannen een kop koffie drinken met een heerlijk gebakje op het terras aan het water? Op de lunchkaart van brasserie Catharina van Maurick vind je lunchgerechten als een omelet en Brabants worstenbrood maar ook oesters en een salade met geschroeide hoender. Voor elke smaak is er wat wils. Ook is het kasteel een bijzondere plek voor een high tea. Of maak een boswandeling in de omgeving met het picknick arrangement

Bekijk de menukaart
Menukaart Catharina van Maurick

Kasteel Maurick als trouwlocatie

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Ons prachtige kasteel biedt het perfecte decor voor een romantische bruiloft! Denk aan trouwen in de kasteeltuin onder de witte regen. Of een droomfeest in de Orangerie. Of een winterbruiloft met sneeuwgarantie? We denken graag mee met de organisatie van jullie droomhuwelijk! Uiteraard is het kasteel ook beschikbaar voor jubilea en andere feesten en ceremonies.

Lees meer

Bijzonder vergaderen en andere zakelijke mogelijkheden

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijke bijeenkomst of wil je bijzonder vergaderen? Kasteel Maurick ligt bij de afslag Vught aan de A2 en is hierdoor zeer goed bereikbaar. De acht verschillende stijlkamers zijn ideaal voor trainingen, een vergadering of andere zakelijke ontmoetingen. Maar ook voor bedrijfsfeesten, teamuitjes, workshops, congressen, een nieuwjaarsreceptie of gala zit je bij Kasteel Maurick goed. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zakelijke faciliteiten bekijken

Overnachten in een kasteel

Kasteel Maurick heeft drie stijlvolle suites, waaronder één bruidsuite. Ideaal als perfecte afsluiting van een romantische bruiloft. De twee kasteelsuites zijn ook te reserveren als dinerarrangement voor twee personen. Ook wanneer je met een groter gezelschap wilt overnachten, biedt Kasteel Maurick diverse hotelarrangementen.

Mogelijkheden bekijken

De verhalen van Maurick

Kasteel-maurick-bruiloft
Maurick-kasteel-bruiloft
| 04