Kasteel Maurick

Verscholen in de natuur op een eiland van 2,2 ha aan de rivier De Dommel te Vught, ligt Kasteel Maurick. De veelzijdige mogelijkheden op Kasteel Maurick hebben in het najaar van 2015 opnieuw vorm gekregen. Van het á la carte restaurant “Hendrik van Maurick” tot ruimtes voor een prachtig feest, een romantische bruiloft of een zakelijke ontmoeting. Samen met ons team willen wij onze gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen. Onze kernwaarden zijn kwaliteit, stijlvol, ambachtelijk en passie.

Bekijk hier de virtual tour door het kasteel!

A la carte restaurant Hendrik van Maurick

De keuken van Hendrik van Maurick laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis.
Een wereldkeuken met verwondering. Ontdek ons culinaire aanbod en geniet van de (smaak)beleving van Hendrik van Maurick!

Brasserie Catharina van Maurick

In onze brasserie ‘Catharina van Maurick’ kunt u terecht voor een smoothie, high tea, koffie met gebak of een heerlijke lunch.
Dagelijks geopend van 10.00 – 16.00 uur.

 

Zakelijk

Zoekt u een bijzondere en inspirerende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Verscholen in de natuur, bij afslag Vught aan de A2, ligt het prachtige en bijzondere Kasteel Maurick. In 2015 is het kasteel grotendeels gerenoveerd en opnieuw ingericht. De 8 zeer verschillende stijlkamers bieden u de perfecte omgeving voor inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, een training of een evenement. U beschikt over alle moderne faciliteiten.

Feestelijk

Kasteel Maurick beschikt over alle mogelijkheden om uw droomfeest of huwelijk te realiseren. Wij denken graag met u mee over uw persoonlijke totaalpakket. Kasteel Maurick beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. De twee stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van uw feestelijke beleving bij Kasteel Maurick. Voor de kersverse bruidsparen beschikken we daarnaast over een romantische bruidssuite.

Overnachten

Kasteel Maurick beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. De drie stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van uw zakelijke beleving bij Kasteel Maurick. Wilt u met een groter gezelschap overnachten? De verschillende hotelfaciliteiten in de nabije omgeving bieden u de mogelijkheid om meer dan drie hotelkamers te boeken. Hiervoor beschikt Kasteel Maurick over verrassende hotelarrangementen. Vraag ons naar de actuele mogelijkheden.

Agenda

feb
14
wo
18:30 Bijzonder Valentijn arrangement @ Kasteel Maurick
Bijzonder Valentijn arrangement @ Kasteel Maurick
feb 14 @ 18:30 – feb 15 @ 00:00
Bijzonder Valentijn arrangement @ Kasteel Maurick | Vught | Noord-Brabant | Nederland
Verras uw geliefde met een bijzonder Valentijn-arrangement bij Hendrik van Maurick Op woensdag 14 februari a.s. heten wij u, samen met uw geliefde, van harte welkom op Kasteel Maurick. De met fakkels verlichte ophaalbrug brengt[...]
feb
20
di
18:30 Exclusief DinerConcert Vincent v... @ Kasteel Maurick
Exclusief DinerConcert Vincent v... @ Kasteel Maurick
feb 20 @ 18:30 – 23:00
Exclusief DinerConcert Vincent van Amsterdam, klassiek accordeon @ Kasteel Maurick
Vincent van Amsterdam, winnaar Dutch Classical Talent Award 2016. De derde dinsdag van de maand staan de deuren van Kasteel Maurick extra wijd open. Het is de gastheren een groot genoegen u te mogen ontvangen[...]
feb
24
za
10:30 Brocante Liefde in Kasteel Maurick @ Kasteel Maurick
Brocante Liefde in Kasteel Maurick @ Kasteel Maurick
feb 24 @ 10:30 – 17:00
Brocante Liefde in Kasteel Maurick @ Kasteel Maurick | Vught | Noord-Brabant | Nederland
Verscholen in de natuur op een eilandje in rivier de Dommel. Daar staat ineens een verbluffend kasteel compleet met ophaalbrug, hoog prijkende torens en rood-witte luiken. De stijlvolle inrichting, met een moderne knipoog, past uitstekend[...]

Nieuws

Maurick 3 | 5261 NA Vught | + 31 (0) 73 204 80 28 | info@kasteel-maurick.nl | KvK 63555166